Far Cry 5 - 5 korisnih saveta za početnike!

Far Cry 5 - 5 korisnih saveta za početnike!
4. april 2018. 190 pregleda

Far Cry 5 - 5 korisnih saveta za početnike!

#1 Istraživanjem otkrivate nove aktivnosti!

Ako ste mislili da se nije mnogo toga promenilo iz vremena FC3 i FC4 igara, Far Cry 5 bi vas mogao pozitivno iznenaditi već i kod nekih najosnovnijih aspekata, kao što je npr. kretanje po mapi. Tornjevi su gotovo u potpunosti eliminisani, tj. bar u onom obliku na koji su nas prethodne igre navikavale. Far Cry 5 vas tera da istražujete i na taj način otkrivate sitne detalje, aktivnosti, side questove ... Ubisoft je sve ovo začinio i saobraćajnim znakovima i znakovima pored puta uopšte, koji će vam (kada ih pogledate) otkriti da li se u blizini nalazi lovište, gradić ... Sve ovo možete otkriti i čitajući magazine, gledajući slike u oslobođenim građevinama, u razgovoru sa NPC-ovima ...

#2 Sporedne misije donose specijalnu opremu.

Ubisoft je konačno u jednoj Far Cry igri predstavio prave side misije, koje niste obavezni da prelazite, ali koje su toliko otkačene da definitivno nećete poželeti da ih propustite. Od sakupljanja Alienskih artefekata kako bi pomogli lokalnom čudaku u spašavanju galaksije od zlih aliena, preko sakupljanja goveđih belih bubrega za jubilarni Festival prženih testisa pa sve do običnog spašavanja stanovnika od nadrogiranih medveda (?), Far Cry 5 će vas pre svega zabaviti onako kako verovatno niste mogli ni zamisliti. Ono što je najbolje u svemu ovome - kao nagradu za uspešno obavljene misije dobićete opremu koja se u igri uopšte ne može drugačije nabaviti ili kupiti novcem.

#3 Prve “perkove” potrošite na slotove za oružja

Igra će vas za svaki poduhvat ili rešen challenge nagraditi određenom količinom tzv. Perkova. Najbolje bi bilo da u startu najviše istih potrošite upravo na otvaranje novih slotova u “holsteru” za dodatna oružja. Definitivno se ne upuštajte u osvajanje Outpost-ova sa samo jednim oružjem, koliko god spretni bili.

#4 Otključajte Lockpick i Repair Torch perkove što pre!

Zaključana vrata, sefovi, podzemna skloništa ... sve ovo ćete nalaziti na svakom koraku a u uslovima nepoštene borbe, kada na vas krene 20-ak kultista, jedna ovakva zaključana vrata mogla bi da kriju brdo municije ili novih pušaka, flamethrower-a itd. Repair Torch takođe može da vam pomogne da provalite u zaključane prostorije uz dodatak mogućnosti popravljanja pokvarenih vozila i korisnih uređaja.

#5 Zaradite brdo novca na brzinu!

U Far Cry 5-ici, kao i u stvarnom životu, novac se teško zarađuje a potreban vam je za bukvalno sve. Naš savet je da krenete u lov, i pritom se vodite prvim savetom iz ovog teksta - pronađite lovišta i ribnjake, lovite životinje čija “dobra” su na ceni i lova neće biti problem. Otključate li Harvest Master perk, sve što ulovite vredeće duplo! Prepper Stashes su lokacije slične bunkerima za preživljavanje apokalipse (redneci su poznati po ovome) u kojima ćete pronaći velike količine novca. Ove lokacije uvek dolaze sa određenim zagonetkama pa će vas reševanje istih dodatno zabaviti i učiniti da plen na kraju bude još slađi. To je to, za sada barem. Ovo su definitivno neke od osnova na koje treba obratiti pažnju kada budete igrali, nadamo se da smo vam pomogli i želimo prijatno igranje ;). Vaša Game Centar ekipa!
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.