Battlefield 2042 Dark Protocol - Spremi se za nove izazove u ovom eksplozivnom 12v12 režimu!

Battlefield 2042 Dark Protocol - Spremi se za nove izazove u ovom eksplozivnom 12v12 režimu!
6. novembar 2023. 70 pregleda

Battlefield 2042 Dark Protocol - Spremi se za nove izazove u ovom eksplozivnom 12v12 režimu!

Battlefield 2042 se vratio jači nego ikad, a sada nas očekuje uzbudljiv Dark Protocol događaj. Ako si već zaronio u ovu avanturu ili si tek razmatrao da se pridružiš bici, ovde se nalazi sve što bi trebao da znaš o ovom novom uzbudljivom režimu igre.

Battlefield 2042 Dark Protocol

Battlefield 2042 je imao svoj spektakularan povratak iz mrtvih, sa našom zajednicom koja se broji u stotinama hiljada igrača na Steamu samo u oktobru. Kkao bi održali taj hajp i adrenalin, stiže nam novi događaj nazvan Dark Protocol. Šta je Dark Protocol? To je ograničeni događaj koji će trajati dve uzbudljive nedelje, od 31. oktobra do 14. novembra. Dve nedelje nezaustavljive akcije, gde ćeš imati priliku da osvojiš jedinstvene nagrade koje će postati tvoj ponosni trofej u svetu Battlefielda.

Battlefield 2042 Dark Protocol

Središnji deo ovog događaja je Boreas objekat, tajnovita laboratorija za istraživanje i razvoj smeštena na Hebridima. Ovaj objekat je pao u ruke pobunjenog AI-a koji je odlučio da stvori vojnike iz budućnosti, poznate kao Geists. Šta je tvoj zadatak? Zaroni u novi 12v12 Killswitch režim igre i zaustavi ovu pretnju. Killswitch režim igre je dinamičan, izazovan i zahteva vrhunsku koordinaciju sa tvojim timom. Mape koje ćeš istraživati u ovom režimu uključuju Speahead, Hourglass, Manifest i Redacted. Tvoja misija je jasna: zauzmi kontrolu nad ključnim tačkama, stvori Geists i upotrebi ih protiv neprijatelja kako bi obezbedio svoju teritoriju. Suočićeš se sa neprestanim pritiskom, borba će se odvijati na malim, izloženim mestima i moraćeš da se osloniš na svoj tim da bi preživeo i pobedio. Ako si već postao deo Battlefield 2042 avanture, vreme je da pokažeš svoje veštine u Killswitch režimu i osvojiš epohalne nagrade koje te čekaju. Ako si pak tek razmišljao da postaneš deo ove uzbudljive vojne sage, sad je pravo vreme! Skoči u igru, okupi tim sa svojim drugovima i spremi se za najuzbudljivije Battlefield iskustvo do sada.

Bitka je na pomolu, vojniče. Hoćeš li biti taj koji će povesti naše snage ka pobedi? Vreme je da pokažeš svoju hrabrost na bojištu Battlefielda 2042. Poruči svoj primerak već danas!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.