Velika Razer akcija - popust do 49% !

Velika Razer akcija - popust do 49% !
17. avgust 2021. 76 pregleda

Velika Razer akcija - popust do 49% !

Razer letnja akcija - veliki popusti i do 49% - gejmerska stolica, miš, tastatura i slušalice - za svakog po nešto!

Velika letnja Razer akcija počinje 16. avgusta i trajaće narednih mesec dana ili do isteka zalha. Pogledajte koji artikli su na sniženju. Krenimo redom:

Razer DeathAdder V2 Mini - 49% niža cena od redovne! Odlična cena gaming miša

Razer Deathadder V2 Mini gejmerski miš je naslednik najprodavanijeg Razer modela u istoriji (preko 10 miliona prodatih primeraka). Sada dolazi sa još boljim odzivom i dugotrajnijim tasterima u odnosu na svog prethodnika. Zadržao je izuzetnu ergonomiju za držanje dlanova, a sada dolazi sa infracrvenim optičkim svičevima koji se aktiviraju sa odzivom od neverovatnih 0.2 milisekunde. Novi poboljšani senzor ima 8.500 DPI vodećih u industriji sa tačnošću rezolucije 99,6%, čime se obezbeđuje doslednost čak i najfinijih pokreta ovog ergonomskog miša. Opremljen inteligentnim funkcijama, senzor postaje još precizniji, omogućavajući akutni nivo preciznosti za pobede. Kabl Razer DeathAdder V2 Mini ima veću fleksibilnost i osmišljen je da proizvodi minimalno povlačenje, tako da možete izvršiti brže i fluidnije pomeranje za veći stepen kontrole. Na raspolaganju Vam je 6 programbilnih tastera koji se lako podešavaju preko Razer Synapse 3 softvera. Stope miša su poboljšane i sada su pravljene od PTFE materijala. Mogućnost skladištenja jedne konfiguracije u ugrađenu memoriju - budite uvek spremni za nadmetanje. Naravno, tu je i prelepo Razer Chroma pozadinsko osvetljenje.

Razer DeathAdder V2 Mini - Akcijska cena : 3.999 din.

Razer Kraken X Multi-Platform - 44% popusta na slušalice koje možete koristiti i na Sony, XBOX i Nintendo konzolama!

Razer Kraken X  gejmerske slušalice uz pomoć kojih ćete uživati u udobnosti sopstvene sobe, a želite da to potraje satima. Veoma lagane slušalice, težine samo 250 g omogućavaju neometan dugotrajan gaming uz 7.1 surround sistem. Ušni jastučići izrađeni su od vrlo udobne memorijske pene, a zvučnici 40mm donose savršeno čist i balansiran zvuk. Idealnu komunikaciju sa saigračima omogućava fleksibilni kardioidni mikrofon koji se fokusira isključivo na zvuk nastao iz zone Vaših usana, što doprinosi eleminaciji nežljene pozadinske buke.

Razer Kraken X Multi-Platform - Akcijska cena : 4.999 din.

 

Razer Ornata V2 - 36% popusta za jednu od najprodavanijih tastatura.

Razer Ornata Chroma dolazi sa potpuno novim Razer Mecha- Membranama koji predstavljaju najbolju kombinaciju između gumenih kupola i mehančkih switcheva.Mid-Height tasteri predstavljaju nove dizajnirane tastere za kraći odziv prilikom registracije pritiska, što utiče na brži gejming. Pozadinsko osvetljenje moguće je i individualno programirati. Takođe, vodilo se računa i o ergonomiji - Ornata je specijalno dizajnirana sa posebnim naslonom za zglob koji omogućava ugodnost, ma koliko napeta partija bila. Ostvarite hibridnu prednost uz Ornata V2 tastaturu, a sada možete i nameštati kabel po vašoj želji.

Razer Ornata V2 RGB - Akcijska cena : 8.999 din.

Razer Iskur - 23% popustu na ponajbolju gejmersku stolicu na tržištu.

Gejmerska stolica sa skidajućim jastučićima smanjuje bol u leđima tokom dugotrajnog rada za računarom. Iako je namenjena gejmerima i e-sportistima, zbog svoje ergonomije odlična je i za kancelarijske poslove. Nudi mogućnost podešavanja visine i nagiba tako da će se svako osećati ugodno u njoj. Materijal je kombinovana ABS plastika i PU koža, a ram stolice je izrađen od čelika i drveta. Nasloni za ruke mogu da se podešavaju u 4 dimenzije. Sedište je izrađeno od visoko kvalitetne pene.

Razer Iskur - Akcijska cena : 49.999 din.

 

Kompletnu RAZER akciju možete pogledati klikom na link OVDE.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.