Otkriven Call of Duty: Vanguard - Trailer

Otkriven Call of Duty: Vanguard - Trailer
23. avgust 2021. 30 pregleda

Otkriven Call of Duty: Vanguard - Trailer

Call of Duty se po treći put vraća u najveći sukob 20. veka, ali uz mali zaplet - jednim delom će se odvijati po završetku rata, tj. nakon Hitlerove smrti.

Call of Duty: Vanguard Cena

Ove jeseni u igri Call of Duty: Vanguard posetićemo četiri velika ratišta sa četiri različita lika koji će u konačnoj borbi činiti posebnu jedinicu Task Force One, poznatu i kao Vanguard. Ta jedinica će imati zadatak da zaustavi realizaciju projekta Phoenix, kojom fiktivni nacista Heinrich Freisinger želi da postane Hitlerov naslednik.

Call of Duty: Vanguard Cena

U single-player kampanji ćemo igrati u ulogama Lukasa Rigsa i Artura Kingslija iz britanske vojske, poručnika Vejda Džeksona iz američke i Poline Petrove iz Crvene Armije. Oni će učestvovati u sukobima na zapadnoj i istočnoj granici, Pacifiku i severnoj Africi pre nego što se spoje u Vanguar ekipu. Engine koji se koristi je iz Modern Warfare-a, koji obećava sirovu akciju.

Call of Duty: Vanguard Cena

Osim single-player kampanje moći će se igrati i multiplayer za koji iz Activisiona kažu da će biti masivan. To znači 20 mapa po lansiranju igre, od kojih je 16 napravljeno za core gameplay. Vraćaju se i zombiji, na njima radi Treyarch Studio i taj segment prethodi Dark Aether priči iz Black Ops Cold War-a.

Stiže na i anti-cheat sistem za PC verziju igre a Warzone će krajem 2021. dobiti potpuno novu mapu. Call of Duty: Vanguard izlazi 5.11.2021. za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.