Top 5 najboljih držača za slušalice iz Game Centar ponude

Svi znamo da je u gamingu svaki milisekund presudan za pobedu. Vodeće kompanije u proizvodnji gejmerskih stalaka za slušalice prepoznale su želju e-sportista širom sveta i proizveli do sada najbolje držače. Pored toga što čuvaju vaše slušalice od habanja, stalci takođe služe sređivanju vašeg gaming prostora i čine ga urednim.

Sastavili smo trenutnu listu od TOP PET najtraženijih stalaka prilagođenih svačijem džepu.

White Shark Totem - Visok nivo kvalitetne izrade!

White Shark Totem služi da zaštiti vaše slušalice kao i da vam olakša organizovanje prostora. Sprečava potencijalna oštećenja i ulepšava vaš gejming sto. Napravljen je od kvalitetne plastike. 

White Shark Totem i Totem Pro Cena

Fantech AC3001S RGB - Organizator radnog prostora u pravom smislu!

Fantech AC3001S RGB služi da zaštiti vaše slušalice kao i da vam olakša organizovanje prostora. Sprečava potencijalna oštećenja i ulepšava vaš gejming sto. Napravljen je od kvalitetne plastike. Krasi ga prelepo RGB pozadinsko osvetljenje.

Redragon Scepter Pro HA300 RGB - više nikada nećete imati problema sa haosom na stolu!

Redragon Scepter Pro HA300 RGB - Ovo nije samo stalak za slušalice, tu su i 4 USB 2.0 ulaza koji će Vam maksimalno pomoći u sređivanju radnog/igračkog prostora. A da sto ne izgleda samo uredno već i lepo pobrinuće se prelepo RGB osvetljenje posedivo u 10 različitih modova. Četiri anti slip podloške držaće stalak fiksiran za stolom.

Trust GXT 265 Cintar RGB - jedan od najlepših držača slušalica!

Neka vaš sto bude organizovan uz Trust GKST 265 Cintar RGB stalak za slušalice. A stilski dodatak ne podržava samo vaše slušalice: on takođe ima dva lako dostupna USB porta i dodaje impresivno RGB osvetljenje vašem igračkom podešavanju. Zahvaljujući svom ponderisanom dizajnu sa gumenim nogama protiv klizanja, postolje Cintar nudi podršku za sve slušalice visine do 215 mm. Sa čvrstim gornjim slojem koji ne klizi, vaše slušalice će ostati čvrsto na svom mestu.

White Shark Totem Pro  - postavite slušalice na viši nivo!

Robusna konstrukcija od visokokvalitetnih plastika koja obezbeđuje vašim slušalicama stabilnost i 7.1 surround zvučni sitstem. Uz svoj EQ režim, pruža visoki, srednji i bas režim zvučne reprodukcije. Sa svoja dva ugrađena USB porta učiniće da organizaciju kablova na stolu bude lak i zanimljiv zadatak.

White Shark Totem i Totem Pro Cena