Šta je PlayStation Network i šta dobijamo sa PS Plus pretplatom

Šta je PlayStation Network i šta dobijamo sa PS Plus pretplatom
1. maj 2019. 2498 pregleda

Šta je PlayStation Network i šta dobijamo sa PS Plus pretplatom

Šta je PlayStejšn Mreža - PSN ?

PlayStation Network je online servis, koji je napravio SCE (Sony Computer Entertainment) za svoje korisnike PSP, PSVite, PS3 i PS4 konzole. Služi za razne društvene aktivnosti, chat, surfovanje po netu, i multiplejer izmedju članova. Svako ima svoj ID, i vidi mu se online status. PS+ je napredniji deo PSNa, tj. deo koji se plaća. Funkcioniše putem pretplate - dakle kupujete članarinu.

Šta pruža PS+ u odnosu na običan PSN ?

  • Prvo, i ono osnovno što motiviše ljude da plaćaju pretplatu je multiplejer - dakle PS Plus je NEOPHODAN ZA MULTIPLAYER IGRANJE NA PS4 KONZOLAMA
  • Drugo, svakog meseca imate na raspolaganju 10 BESPLATNIH igara koje možete da skinete na svoju konzolu i igrate (od toga su bar dve za PS4). A po 3 igre se menjaju, da, svakog meseca po 3 igre "odu", i 3 druge "uskaču" umesto njih... naravno, ove igre su aktivne samo dok je aktivna i PS+ pretplata. Ako ti istekne PS+ pretplata, igre se deaktiviraju, ali onog trenutka kad je ponovo platite, one se ponovo aktiviraju, bez obzira što ih više nema u ponudi (ako su u međuvremenu skinute). Igre koje kupite su stalno aktivne.
  • Treće, kad imate PS+ pretplatu, imate stalno dodatne popuste na redovne cene. Ako je neka igra recimo 20% off, i onda u zagradi piše (10 extra % off for PS+ members) - ovo je sjajno.
  • Četvrto, bude i PONUDA koje dobijaju samo PS+ pretplatnici. Često budu odlične igre po veoma pristupačnim cenama.
  • Peto, sa PS+ si miran, jer dobijaš i svoj online CLOUD, gde možeš da čuvaš SAVE-ove svojih igara, i da ako promeniš / formatiraš konzolu i dalje imaš sve sačuvano.

Ukratko, ovo su pogodnosti PSN Plus Membership pretplate:

  • PS4 online igranje s više igrača za sve najpopularnije i najbolje igre
  • 24 PS4 igre za preuzimanje/download– to su dve full igre mesečno bez dodatnih naknada
  • Ekskluzivni popusti u PlayStation Storeu tokom cele godine.
  • Redovni online gaming događaji namenjeni samo članovima PS Plusa
  • 10GB Cloud Storage - 10 gigabajta virtualnog prostora za game save pozicije i slično
  • Share the Fun - podeli zabavu, pozovit eprijatelje Invite friends to join your games even if they don't own them with Share Play.

KOD NAS MOŽETE KUPITI PS PLUS PRETPLATU.

Pošto PlayStation Network i PSPlus još uvek nisu zvanično dostupni u Srbiji, pokazaćemo vam kako se ipak možete pretplatiti na ovaj sjajan servis, putem kojeg svakog meseca dobijate besplatne igre i druge pogodnosti.

Pročitajte ovaj tekst - PLAYSTATION PLUS U SRBIJI – KAKO SE REGISTROVATI I PRETPLATITI.

PlayStation plus pretplatu i PlayStation Wallet kodove možete poručiti klikom na link ispod:

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.
Nikola Bojic
Zdravo, koliko je pretplata na ps plus za 1 mesec?
mladen stanimirovic
Posto sam registrovao svoj nalog na UK, nisam uspeo da kupim preko master card odredjene poene ( rec je o tzv V bucks ima sa Fortnite koji moj desetogodisnji sin igra ), jer mi traze da se podatci mene kao korisnika poklapaju sa podatcima sa master card. Posto sam ja poprilicni laik u ovoj prici ( ja sam iz vremena krekovanja igrica za Pc i sl ), sugerisu mi da otvorim novi nalog na svom Ps 4, kao Amerikanac. To sam i pokusao, kupovinom vaucera preko ps suplly, ali sam i tu naisao na prepreku, koja se tice contry coda. Bez obzira na sve tacne korake koje sam preduzeo, ne ide dalje, stalno me vraca na contry cod koji je 381...da skratim, moje pitanje je, da li ja sve to mogu da odradim preko Vas, odnosno Vi umesto mene, kao Vaseg clana, naravno uz vasu naknadu ? Hvala na odg..
Danijel Tabakov
Dal DESTINY 2 moze da se igra single playear bez ps+ inace na igrici stoji samo multiplayer a vidim po youtubu da ima single p i uopste ne mogu da je instaliram u cemu je caka, hvala