Red Dead Redemption 2 stiže u nekoliko verzija, a donosi i ekskluzivne DLC sadržaje za PS4 verziju!!!

Red Dead Redemption 2 stiže u nekoliko verzija, a donosi i ekskluzivne DLC sadržaje za PS4 verziju!!!
5. jun 2018. 30 pregleda

Red Dead Redemption 2 stiže u nekoliko verzija, a donosi i ekskluzivne DLC sadržaje za PS4 verziju!!!

Nedavno smo saznali šta se dobija pre-orderom Red Dead Redemption-a 2 pre samog izlaska, a sada znamo i u kojim ćemo sve verzijama moći kupiti tu igru. Osim standardnog izdanja naći će se tu i još tri edicije.

Počinjemo sa Special Edition-om koji će se prodavati za 80-ak eura. Ako se odlučite za kupovinu ove verzije dobićete jednu bonus misiju u singleplayer kampanji, dodatnog konja (bržeg od standardnog), kao i bonuse za talisman i medaljon koji će glavnom liku omogućiti da bude otporniji na Damage i da mu Skill-ovi traju duže. Takođe ćete dobiti i novo odelo, nešto dodatnog novca, tri dodatna oružja, popuste na kupovinu predmeta i sl. U suštini, plaćate 20 eura više za jednu ekskluzivnu misiju i predmete koje biste ionako kad-tad pokupili.


Ultimate Edition koštaće sto eura i uključivaće sve gore navedene bonuse Special izdanja, uz još nekoliko poklona. U suštini, sa ovom verzijom ćete dobiti još kostima, još jednog konja, još oružja te još brže napredovanje u online modu do 25. levela. Da, dobro ste pročitali – oni koji plate igru 100€ u startu će imati prednost u multiplayeru nad onima koji plate manje. Pay 2 Win taktika.


Ako vam se ni ovo ne sviđa, pazite sad zadnju ponudu. Izdanje za kolekcionare zove se Red Dead Redemption 2: Collector’s Box i koštaće 100 eura. Donosi će vam metalnu kutiju, novčić, puzle, mapu, karte, bandanu i još neke sitnice. Međutim, u ovoj kutiji za kolekcionare nećete pronaći samu igru… Tako da, ako želite i fizičke i digitalne pogodnosti Red Dead Redemptiona 2, za sve to morat ćete izdvojiti 200 eura. Takav vam je život! Posebno nezadovoljni mogu biti vlasnici Xbox One konzole s obzirom da će njima neki dodatni sadržaji biti dostupni kasnije nego igračima na PlayStationu 4.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.