RE 7 dolazi na Switch u “nepostojećem” izdanju?

RE 7 dolazi na Switch u “nepostojećem” izdanju?
22. maj 2018. 16 pregleda

RE 7 dolazi na Switch u “nepostojećem” izdanju?

Capcom nas je poprilično iznenadio najavom Resident Evil-a 7 za Nintendovu hibridnu konzolu. Međutim, ne bi se trebali baš preterano radovati oko ove Resident Evil 7: Biohazard Cloud verzije.

Resident Evil serijal debitovao je na Nintendo Switch konzoli prošle godine, ali ne s aktuelnom sedmicom nego sa Relevations igrama. Ipak, sedmica će se pojaviti na Nintendovoj hibridnoj konzoli… u Japanu. I neće dobiti izdanje koje će se moći posedovati u fizičkom obliku. Naime, Resident Evil 7 na Switch konzolu dolazi u takozvanoj Cloud verziji, što znači da će se stream-ovati preko interneta. Razlog za ovo verovatno leži u činjenici da hardver Switch konzole nije u stanju pokrenuti RE7 bez tehničkih kompromisa. Sve ovo sa sobom takođe nosi kompromise u vidu lag-a i potrebe za stalnom internet konekcijom, što u Japanu ipak ne bi trebalo predstavljati problem.
https://www.youtube.com/watch?v=sklIk3HqMEs
Resident Evil 7 Cloud verzija koštaće oko 20 dolara, a u Japanu će se pojaviti već 24. maja. Ovo inače neće biti prva zahtevnija igra koja na Switch konzolu dolazi putem stream-a. Ista strategija koristi se i za Phantasy Star Online 2 Cloud, koja je takođe dostupna samo u Japanu.
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.