Razer Kraken Black - niska cena premium slušalica - ekskluzivno u Game Centru

Razer Kraken Black - niska cena premium slušalica - ekskluzivno u Game Centru
22. decembar 2021. 66 pregleda

Razer Kraken Black - niska cena premium slušalica - ekskluzivno u Game Centru

Predstavljamo Razer Kraken Black - gaming slušalice za PC i konzole.

RAZER je američka kompanija osnovana 1998. godine u Kaliforniji. Specijalizovani su za proizvode gaming industrije. Njihovi proizvodi su veoma popularni kod e-sportista. Zašto su Razer Kraken Black idealne slušalice za svakog gejmera?

Razer Kraken su gaming slušalice za pro igrače. Od svog početka, Razer Kraken je izgradio reputaciju kultnog klasika u zajednici igara. Ostao je svoj pečat na bezbrojnim gaming događajima, konvencijama i turnirima. Ovo je novi Razer Kraken. Njegovi veliki drajveri od 50 mm daju moćan i jasan zvuk. Dizajniran je za dugotrajnu udobnost sa jastucima od rashladnog gela, a mikrofon koji se uvlači obezbeđuje da se vaš glas uvek čuje u apsolutnoj jasnoći. 

Razer Kraken Black Banner Cena

Ključne prednosti Razer Kraken Black nad protivnicima:

  • 7.1 softverom za surround zvuk - idealno za FPS igrače - možete da doživite precizan pozicioni zvuk tokom igranja igrica—moći ćete da uhvatite pravac odakle akcija dolazi tako da ste spremni da se upustite u pucnjavu.
  • Multiplatformske slušalice - slušalice možete koristiti kako na PC računarima, tako i na pametnim telefonima, Sony i Nintendo Switch konzolama. 
  • Gel za hlađenje u padovima - kombinacija meke tkanine i kožne tkanine pruža osećaj plišanosti i zvučnu izolaciju koja vam omogućava da uživate u dugim igračkim maratonima. Da bi se udobnost podigla na viši nivo, ekipa iz Razer-a je dodala jastučiće za uši natopljene gelom za hlađenje kako bi se smanjilo nakupljanje toplote.
  • Kristalno čist zvuk - mikrofon Razer Kraken-a koristi kardioidni obrazac podizanja tako da je vaš glas uhvaćen sa jasnoćom bez ikakve nepotrebne pozadinske buke.
  • Podešavanja basa u 17 nivoa - uživajte u svakom zvuku.

Slušalice RAZER KRAKEN BLACK cena

PORUČI SVOJE RAZER KRAKEN BLACK SLUŠALICE OVDE (LINK)

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.