PUBG je upravo dobio masivni UPDATE!

PUBG je upravo dobio masivni UPDATE!
3. maj 2018. 291 pregleda

PUBG je upravo dobio masivni UPDATE!

PUBG kroz Patch 12 dobija neke od najvećih promena do sada, a evo i najvažnijih među njima!

Ako aktivno igrate Playerunknown’s Battlegrounds šanse su da ste za veliki Patch 12 već čuli, ali ako ste igru stavili sa strane dok testirate gomilu drugih F2P battle royale igara poput Radical Heightsa – čitajte dalje, jer zbog ovoga ćete se možda poželeti vratiti PUBG-u.

Nakon što je proveo nedelju dana na test serverima, takozvani Patch 12 za PUBG spreman je za široke mase. Ovaj update donosi previše stvari da bi ih sve izlistali ovde, ali neke značajnije su drastične promene u balansu oružja. Patch 12 tako menja koliko štete nanose sva oružja, kao i brzinu reloada. Patch donosi i novo 7.62 DMR oružje zvano SLR. Level 3 zaštita za glavu postala je ređa jer će sada biti dostupna samo kroz air dropove, ali kažu da će jedna takva kaciga sigurno biti prisutna u svakom air dropu.

Osim toga dolaze i 3x i 6x scopeovi (3x će biti česti, 6x nešto ređi), sačmarice dobijaju Duckbill, dok će SMG-ovi i DMR-ovi dobiti Light Grip, Thumb Grip i Half Grip. Stigao je i novi muscle car na mapu Miramar, koja je ujedno dobila i par grafičkih izmena. Izmenjen je i interfejs igre, a najveća promena u tom pogledu je upravo mogućnost izbora mape!  

PUBG u PC verziji možete kupiti i kod nas!

--- KLIKNI OVDE ---

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.