Marvel’s Avengers – Pokaži svoje moći!

Marvel’s Avengers – Pokaži svoje moći!
12. jun 2019. 40 pregleda

Marvel’s Avengers – Pokaži svoje moći!

Marvelovi osvetnici pozivaju svoje igrače da ožive svoje super herojske snove! Izvanredna priča i prošireni univerzum definitivno pružaju sjajno iskustvo tokom igranja Avengers igre. Dođite do izvanrednih sposobnosti, prilagođavajte heroje vašim ukusima, okupite svoju ekipu od četiri igrača i odbranite Zemlju od pretnji i nesrećne sudbine.

Marvel’s Avengers počinje sa kapetanom Amerika, Iron Man-om, Hulkom, Crnom udovicom i Thor-om koji otkricaju visokotehnološki štab Osvetnika u San Francisku – tada otkrivaju i njihove helikarije koje pokreću eksperimentalni izvor energije. Proslava postaje smrtonosna kada katastrofična nesreća dovodi do masovnog razaranja. Okrivljeni za nesreću koja se desila, Osvetnici odlučuju da se raziđu. Pet godina kasnije, kada sus vi super heroji proglašeni zabranjenim, svet će biti u opasnosti, a jedina nada da svi prežive, jesu Osvetnici.

Igrajte originalnu Avengers igru, koja će vam pružiti priliku da upoznate najveće superheroje. Ono što možemo da očekujemo u ovoj igri su svakako single-player i co-op misije. Vreme je da nam pokažete vašu moć i da otključavate razne skilove koji će vam pomoći da spasite našu planetu Zemlju. Pored toga, sve vaše heroje možete da kreirate baš kako vama odgovara. Igru možemo da očekujemo 15. maja sledeće godine, a do tada se spremite za još jednu akcionu avanturu punu super heroja i borbe!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.