Martovska SNIŽENJA - veliki broj igara na akciji

Martovska SNIŽENJA - veliki broj igara na akciji
12. mart 2019. 33 pregleda

Martovska SNIŽENJA - veliki broj igara na akciji

S obzirom da je veliki broj akcija tokom marta, napravili smo listu za Vas!

RED DEAD REDEMPTION 2 AKCIJA

Uverite se zašto je RDR 2 jedna od tri najbolje igre u prošloj godini po mišljenju svih relevantnih sajtova. Pravo remek-delo, po mnogima najbolja igra ikada objavljena, a koliko daleko dosežu detalji u igri uverite se na klipu. Poznati tjuber sa kanala DefendTheHouse proveo je čitav dan prateći likove sa kojima nije moguće vršiti nikakvu interakciju, a rezultati su zaista fascinantni!

RDR2 akcija traje 11.03. – 17.03.

https://www.youtube.com/watch?v=MrUJJgppMn4

ACTIVISION AKCIJA

Crash i CoD Black Ops 4 na sniženju. Sve o igri Call of Duty Black Ops 4 možete naći u recenziji našeg kolege Oliwolfa. Svi vlasnici Black Ops pass-a (season pass-a) svakako je obrodavao novi DLC "Operation Black Heist". Takođe, dok čekamo Crash Team Racing Nitro, koji izlazi u junu, podestite se legendarnog remasterizovang Crasha. Zaigrajte kultne igre u novom ruhu - "Crash Bandicoot", "Crash Bandicoot 2 – Cortex Strikes Back" i "Crash Bandicoot Warped".

ACTIVISION akcija traje 11.03. – 24.03.

ELECTRONIC ARTS AKCIJA

FIFA 19 nastavlja "akcijanje"! I to po još nižim cenama! Poslednji update donosi UEFA Champions League Ultimate Team za sve igrače koji do sada nisu igrali FUT mečeve, bez obzira na to kada su kupili igru. Dodatni sadržaj uključuje : pozajmicu jednog igrača (Nejmar, De Brujne ili Diabala za 10 FUT mečeva), 4 paketa opreme UEFA LŠ i 5 predmeta za igrače iz UEFA LŠ. Dobre vesti i za ljubitelje FPS-a - poslednja dva Battlefielda su na popustu, kao i Star Wars Battlefront 2. Fanovi WW1 svakako treba pažnju da obrate na Battlefield 1 Revolution naslov ukoliko nisu do sada. Pored osnovne igre odbijate i Premium Pass sa 4 ekspanzije - "They Shall Not Pass", "In the Name of the Tsar", " Turning Tides", "Apocalypse". Poslednji Battlefield 5 donosi brojne novitete i sada je već daleko kvalitetniji nego na samom izlasku. CO-OP mod do 4 igrača, trenutno je aktuelan fantastični Rush mode (do 20.03.), kojeg se sećamo iz Bad Company serijala, a prema najavama uskoro stiže i Battle Royale mode. The Sims 4 i svi dodatni sadržaji takođe su na popustu za PC gejmere.

ELECTRONIC ARTS akcija traje 11.03. – 31.03.

TAKE 2AKCIJA

Grand Theft Auto V opet na akciji! Igra koja vam nikada ne može dosaditi GTA 5. Ljubitelji košarke i basketa svakako će obradovati činjenica da su na popustu i NBA 2K19 i NBA 2K PlayGrounds. Pored njih Džon Sina i "sinovi" takođe su na sniženju - WWE 2K19.

TAKE 2 akcija traje 11.03. – 24.03.

WORLD OF WARCRAFT AKCIJA

Ljubitelji Horde i Alijanse svakako će obadovati nova akcija. WOW Battle Chest i WOW Battle of Azeroth ponovo su na sniženju.

WOW akcija traje 11.03. – 24.03.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.