Konami Digital Entertainment B.V. je najavio da se od 30. jula može pristupiti beti najnovije PES igre i to na PlayStation, Xbox One i PC platformama. Messi, Gnabry, Pjanić i McTominay su se ove godine našli na koverima eFootball PES 2020 i to na standardnim izdanjima ove igre.

Ovaj demo svakako dozvoljava svim vernim fanovima da prvi testiraju igru, da izaberu nove klubove koje KONAMI uvodi, a među njima je svakako Juventus FC, čije će se ime pojaviti na stadijumima i dresovima u novom eFootball PES 2020. Igrači mogu da očekuju i Allianz arenu, kao jednu od stadijuma na kojima će moći da se igra, ali ovoga puta samo u ovom demou!

Pored Juventus FC-a, KONAMI dovodi i još  poznatih klubova, kao što su FC Barcelona i Arsenal FC.

Legenda FC Barcelone, svima poznata pod imenom Lionel Messi, čija se karijera sastoji od preko 30 osvojenih trofeja, napokon se vraća na kover same igre i to sa tri dodatne zvezde. Zatim Serge Gnabry, trenutno igrač Bayern-a koji nosi sa sobom sjajne pobede, postaje eFootball PES ambasador i prvi put se pojavljuje na koveru same igre. FC Bayern je najveći nemački tim, koji u svojoj istoriji novi 40 trofeja za sobom. Milarem Pjanić, ofenzivni igrač Juventus FC-a, je ujedno i treći koji će se naći na naslovnoj stranici igre. Juventus FC je najpopularniji italijanski tim sa preko 30 osvojenih medalja, a nedavno su najavili i dugoročno spoznorstvo sa KONAMI-jem. Scott McTominay, takođe ofenzivni igrač ali Manchester United-a, je poslednji igrač kog ćemo videti na koverima eFootball PES 2020. Nakon 20 pobeda u Engleskoj, Manchester United je postao najbolji engleski klub.

 PES 2020

U ovom demou nas očekuje 13 timova:

 1. Juventus FC
 2. Manchester United
 3. FC Bayern
 4. FC Barcelona
 5. Arsenal FC
 6. Palmeiras
 7. Clube de Regatas do Flamengo
 8. Sao Paulo FC
 9. Sport Club Corinthians Paulista
 10. CR Vasco da Gama
 11. Club Atletico Boca Juniors
 12. Club Atletico River Plate
 13. Colo-colo

Prvi put, Edit mod možemo da vidimo u demou na platformama kao što su PS4 i PC, što znači da ćete moći da sami kreirate izglede svojih igrača, kao i timove onako kako vi želite. 6 liga će biti dostupno za editovanje, a sve što do tada napravite se prebacuje u igru kada ona izađe. eFootball FES 2020 će biti dostupan 10. septembra na PlayStation, Xbox One i PC platformama, a do tada testirajte demo!

REZERVIŠITE VAŠ PRIMERAK IGRE OVDE > eFootball PES 2020

KUPI ODMAH