Da li je Far Cry 5 iz "očiju" Joseph Seed-a prvi DLC koji nas očekuje?

Da li je Far Cry 5 iz "očiju" Joseph Seed-a prvi DLC koji nas očekuje?
15. mart 2018. 16 pregleda

Da li je Far Cry 5 iz "očiju" Joseph Seed-a prvi DLC koji nas očekuje?

Prema mnogim glasinama prvi DLC koji bude izlazio za Far Cry 5 mogao bi nas staviti na drugu stranu priče, odnosnu u ulogu ekscentričnog vođe kulta poznatog pod nazivom "The Father".

Ova informacija ne treba da čudi kada se ima u vidu da je Far Cry uvek imao posebnu "žicu" kada se radi o antagonistima. Svi se sećamo brutalnog i nepredvidivog psihopate Vassa iz FC3 koji je podigao lestvicu nerealno viskoko i za mnoge je jedan od najluđih negativaca poslednje decenije. Ipak, "dajmo šansu" i Džofezu Sidu, on bi mogao da bude upravo ono što svi priželjkujemo. Posebno ako budemo imali priliku da još dublje uronimo u njegov polupani mozak. Špekulacije o svemu ovome podgrejao je producent igre Darryl Long koji se u intervjuu dotakao i teme hoćemo li u ovom delu dobiti šansu da iskusimo i život negativca iz njegove perspektive. Ništa još zvanično nije najavljeno, ali nije ni opovrgao tu mogućnost tako da je ostavio prostora mašti na volju.

Ostalo je još 10-ak dana za PRE-ORDER Far Cry 5. Svaki preorderaš dobija Far Cry 5 - Deluxe Edition izdanje, kao i oficijalni poklon sa tematikom igre. Nekoliko fantastičnih izdanja je pred vama na lepom sniženju - Far Cry 5 - izaberite svoj paket:

Far Cry 5 PS4 izdanja:

Far Cry 5 XB1 izdanja:

https://www.youtube.com/watch?v=7rjrJzLpPsk
 
Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.