CD Projekt je upravo potvrdio dolazak na E3 sajam ove godine, uz dodatnu informaciju da će na sajmu predstaviti RPG igru za PC i aktuelnu generaciju gaming konzola.

Nakon skoro punih šest godina od prve najave, kreatori The Witcher igara konačno su spremni prikazati svoj novi projekt pod nazivom Cyberpunk 2077. Po svemu sudeći, dogodiće se to na E3 sajmu početkom Jula, gde Poljaci dolaze sa RPG igrom za PC, PS4 i XBOX One. Tehnički je moguće da ovde ipak nije reč o Cyberpunk-u 2077, ali je takođe i tehnički moguće da živimo u Matrixu ;). https://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs
Ako je Cyberpunk 2077 zaista igra sa kojom CD Projekt dolazi u Los Angeles, zanimljiva je ovo potvrda da se još uvek radi o naslovu za aktuelnu generaciju konzola. Naravno, zdrav razum diktira da niko nije dovoljno lud da zanemari bazu od 100+ miliona igrača širom planete i fokusira se na platforme koje još ne postoje (PS5). Doduše, ipak nije ni isključeno da Cyberpunk 2077 bude međugeneracijski naslov te da paralelno sa verzijom za PC i aktuelne konzole dođe i na neke buduće platforme. Sve su to i dalje samo nagađanja, pa nam ostaje da nestrpljivo brojimo dane do početka E3 sajma, kada ćemo saznati nešto više o ovom vrlo obećavajućem naslovu.