Battlefield 2042 je otkrio treći mod Battlefield Portal gde je mašta jedina granica

Battlefield 2042 je otkrio treći mod Battlefield Portal gde je mašta jedina granica
24. jul 2021. 38 pregleda

Battlefield 2042 je otkrio treći mod Battlefield Portal gde je mašta jedina granica

DICE tim iz Los Anđelesa je radio na ovom modu i opisuje ga kao "ljubavno pismo ljubiteljima Batllefield igara". Sada smo videli o čemu je reč i potpuno se slažemo. Ovo je jedna od najzanimljivijih ideja ne samo za seriju Battlefield, već i za ceo žanr pucačina.

Battlefield Portal je zapravo alat u kojem igrači kreiraju svoje modove prema setovima iz prošlih igara u serijalu, a to su: Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 i Battlefield 3. Vraćaju se ukupno šest mapa iz ovih igara na bojno polje 2042. godine, a to su: Caspain Border i Noshahr Canals (BF3), Battle of the Bulge i El Alamein (BF1942) i Arica Harbor i Valparaiso (BF: Bad Company 2). Mape su ponovo napravljene u engineu Batllefielda 2042, a još više će ih biti dodato kasnije.

Battlefield 2042 - Battlefield Portal Cena

Na ovim starim mapama igrači će moći da kreiraju svoja pravila - koja od 40 oružja i vozila mogu da se koriste i u kojim kombinacijama. Biće moguće napraviti modove koji su kombinacija oružja iz Drugog svetskog rata i moderne ere. Naravno, moći ćete da delite modove koje kreirate sa drugim igračima, ali postojaće i neki eksperimentalni modovi u režiji samih developera. U slučaju da želite da isprobate malo intenzivniju modifikaciju igre, Battlefield portal će imati tutorial za to.

REZERVIŠI SVOJU KOPIJU IGRE BATTLEFIELD 2042 OVDE > LINK

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.