XBSX The Chant - Limited Edition

Otkrij ostrvo gde miran vikend postaje kosmički horor. Bori se protiv stvorenja, reši misterije i poništi ritual starog kulta. Izbegni dimenziju terora.
More Information
SKU 51546
Brend Prime Matter
EAN 4020628633141
Na stanju
Cena: 2.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Pretraži u prodavnicama
  • Online : dostupno za poručivanje
Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

The Chant - Tvoj vikend iz snova postaje kosmički horor!

U ovoj napetoj avanturističkoj igri u trećem licu, tvoj junak odlazi na duhovnu avanturu na izolovanom ostrvu u potrazi za mirom i prosvetljenjem. Međutim, umesto zen mira i tišine, sve se preokreće kad grupna mantra nenamerno otvori "The Gloom" – psihodeličnu dimenziju punu terora koja živi od negativne energije. Interakcija sa likovima na ostrvu postaje sve komplikovanija kako se situacija pogoršava. Ti, kao igrač, moraš da istražiš kompleksnu istoriju i tajne koje ostrvo krije. Suočićeš se ne samo sa tamnim nasleđem kulta iz 1970-ih, već i sa zastrašujućim kosmičkim istinama koje dovode u pitanje sve što si znao o realnosti.

Nisi samo posmatrač; ti si ključni faktor u ovom haosu. Tvoje odluke i akcije direktno utiču na ishod. Od tebe zavisi da li ćeš se suprotstaviti stvorenjima iz "The Gloom" koristeći specijalizovana duhovna oružja i magijske sposobnosti, ili ćeš možda pokušati da razgovaraš sa preživelima i razuveriš ih u svoju misiju. Tvoj je zadatak i da upravljaš ograničenim resursima, jer samo pravilnim balansom između koristi i rizika možeš da nadmudriš neprijatelje i poraziš zle sile koje su oslobođene.

+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 51546
PEGI 16
Brend Prime Matter
EAN 4020628633141
Izdanje Special Edition
Žanr Horor
Akcija Redovna cena
Broj igrača 1
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBSX The Chant - Limited Edition
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 2.499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi