Maximum Games | Uzbudljive avanture sa svakom igrom

rezultati 1-20 od 53

 1. PS4 Among Us - Impostor Edition
  Rejting:
  100%
  PS4 Among Us - Impostor Edition
  6.499 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Page
po strani

Prodaja Maximum Games igara po SUPER cenama.

Maximum Games je ugledan razvojni studio i izdavač igara sa bogatom istorijom u industriji video igara. Osnovan 2009. godine u Kaliforniji, SAD, sa strašću prema stvaranju uzbudljivih igara, Maximum Games se brzo etablirao kao ključni igrač u gejming svetu. Njihova istorija obuhvata raznovrsne naslove, uključujući avanturističke igre, sportske simulacije i mnoge druge žanrove. Ono što izdvaja Maximum Games je posvećenost kvalitetu i inovaciji. Njihove igre često donose sveže koncepte i izazove igračima. Takođe, Maximum Games je igrao važnu ulogu u izdavanju igara drugih nezavisnih razvojnih studija, pomažući im da dostignu širu publiku i uspeh na tržištu. Sa decenijama iskustva i konstantnom željom za unapređenjem igračkog iskustva, Maximum Games ostaje ključni igrač u svetu video igara i obećava još mnogo uzbudljivih projekata u budućnosti.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

 • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
 • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
 • Plaćanje na rate
 • Online plaćanje
 • Plaćanje pouzećem
+ prikaži više - prikaži manje