XBOX 360 The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena

Assault on Dark Ahtens je nastavak priče Escape from Butcher Bay gde ste vi ponovo u ulozi Ridika (kome glas daje Vin Zeldi) i još jednom ubijate, lomite i unesrećujete neprijatelje što raznim oružjem, što dovitljivim one lajnerima. Uživajte u izdadnju. Novogeneracijski rimejk originala, kome je dodat sveži sadržaj potpuno novom avanturom, hronološki smeštenom u vreme nakon Ridikovog bekstva iz svemirskog Alkatraza. Zvezda ove bogate kompilacije, u potpunom skladu sa zakonom temporalnog izlizavanja, jeste grafički unapređeni Bučer Bej.
More Information
SKU 6590
Brend Atari
Nema na stanju
899 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Assault on Dark Ahtens je nastavak priče Escape from Butcher Bay gde ste vi ponovo u ulozi Ridika (kome glas daje Vin Zeldi) i još jednom ubijate, lomite i unesrećujete neprijatelje što raznim oružjem, što dovitljivim one lajnerima. Uživajte u izdadnju.

Novogeneracijski rimejk originala, kome je dodat sveži sadržaj potpuno novom avanturom, hronološki smeštenom u vreme nakon Ridikovog bekstva iz svemirskog Alkatraza. Zvezda ove bogate kompilacije, u potpunom skladu sa zakonom temporalnog izlizavanja, jeste grafički unapređeni Bučer Bej. Tamna Atina je relativno kratak, ne previše inspirativan i pomalo postan sufiks/fusnota ove zajednice starog i novog.   Redizajn osnovne igre, u celosti „ presvučene” u potpuno novi 3D engine, ipak nije savršen: pet godina za igru je kao pedeset godina za ženu, a zatezanje kože i pumpanje silikona u grudi mogu da pomognu samo do određene mere. Nedovoljno detaljne teksture i teskobno okruženje ograničenog obima (projektovano u skladu sa tehnološkim limitima Xboxa 1) ipak ostaju u senci planine kvaliteta svih ostalih aspekata igre. Odličan zaplet, ubedljivi i živopisni karakteri, sjajna gameplay mehanika, koja fluidno kombinuje akcioni i stealth pristup rešavanju problema, sijaju kao i prvog dana.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 6590
Brend Atari
Žanr Akcione, Avanture, Pucačine (FPS)
Obavezan prikaz u katalogu Da
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBOX 360 The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
899 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.