PS4 Injustice Gods Among Us Ultimate Edition

Kada tvorcu Mortal Kombata u ruke date DC stripeve dobijete - Injustice Ultimate Edition. NetherRealm Studios je ovog proleća svoje fanove počastio novom borilačkom igrom. Skup superheroja iz univerzuma DC Comics, uz koje su mnogi od nas odrasli, spojen je u izvanrednu borilačku igru. Mnogi tvrde da je Injustice u stvari samo Mortal Kombat 9, prešminkan superherojima što apsolutno nije. Jeste da kretanje boraca i okruženje podseća na MK9, zato što koriste isti engine. Međutim, ove dve igre totalno su različite.
More Information
SKU 1226
Brend Warner Bros
Nema na stanju
2.299 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD

Ovaj artikal je dostupan i za druge platforme!

Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Zamislite da nam naši najbolji super-heroji postanu najgora noćna mora...

NetherRealm Studios je ovog proleća svoje fanove počastio novom borilačkom igrom. Skup superheroja iz univerzuma DC Comics, uz koje su mnogi od nas odrasli, spojen je u izvanrednu borilačku igru. Mnogi tvrde da je Injustice u stvari samo Mortal Kombat 9, prešminkan superherojima što apsolutno nije. Jeste da kretanje boraca i okruženje podseća na MK9, zato što koriste isti engine. Međutim, ove dve igre totalno su različite. Kao prvo i osnovno, za blok ne postoji taster, već se blokiranje vrši držanjem „unazad”, kao i kod većine borilačkih igara. Postoje tri tastera za udarce (slab, srednji i jak). Četvrti taster služi za specijalni potez koji je kod svakog borca specifičan. Borilišta su izvanredno urađena i moguće je korišćenje objekata koji se nalaze na njima. Tako je, na primer, moguće uzeti kontejner sa ulice i gađati protivnika, zatim iskoristiti luster ili teleport za prebacivanje s jednog dela mape na drugi, i slično. NetherRealm Studios je neke stvari uzeo od drugih igara i prvi put implementirao u svoje delo. To se, pre svega, odnosi na priskok i odskok (poznatiji kao dash-in, dash-out). Pored toga, bacanje je moguće odbiti ukoliko oba borca u isto vreme stisnu taster za bacanje. Injustice Ultimate Edition sadrži:
  • Dodatne borce Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter, Zazanna, Scorpion (Mortal Kombat)
  • Preko 40 dodatnih karaktera
  • 60 S.T.A.R. Labs Missions
  • poseban soundtrack (Depeche Mode)
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 1226
Brend Warner Bros
Žanr Borilačke
Akcija Redovna cena
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:PS4 Injustice Gods Among Us Ultimate Edition
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
2.299 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi