PS3 L.A. Noire - The Complete Edition

U ovoj igri, vi ste policajac, Cole Phelps, koji je odlučan u nameri da povrati red i mir na ulice Los Anđelesa 40-ih godina prošlog veka.  Slučajeve rešavate istraživanjem. Odete na mesto zločina, prikupite sve moguće tragove, i razgovarate sa svedocima i mogućim osumnjičenima kako bi došli do rešenja. Još jedno sjajno izdanje Rockstara.
More Information
SKU 695
Brend 2K Games
Nema na stanju
1.399 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

U ovoj igri, vi ste policajac, Cole Phelps, koji je odlučan u nameri da povrati red i mir na ulice Los Anđelesa 40-ih godina prošlog veka.

Nakon završetka drugog svetskog rata Cole se vraća u svoju zemlju sa odlikovanjima. Pokazao se kao dobar vođa, pa je iskustvo koje je stekao odlučio da upotrebi u daljoj borbi protiv zla, i stoga se pridružio policiji Los Anđelesa. Započinje igru kao nižerangirani policajac sa ulice, ali vrlo brzo napreduje. U mnogim obračunima trudi se da što manje koristi vatreno oružje ili pesnice, pa akcionih deonica i nema baš mnogo u igri. Iako ima jurnjava kolima, pucnjave, one nisu tako izražene i veća pažnja je posvećena vašoj sposobnosti da pročitate lica osumnjičenih i vidite da li oni govore istinu ili ne. Imate opciju da učestvujete u akcionim deonicama ili da ih preskočite, time niti šta dobijate,niti gubite. Slučajeve rešavate istraživanjem. Odete na mesto zločina, prikupite sve moguće tragove, i razgovarate sa svedocima i mogućim osumnjičenima kako bi došli do rešenja.

L.A. Noire - The Complete Edition sadrži:

  • Traffic and Patrol case DLC
  • Arson DLC
  • Vice DLC
  • Homicide DLC
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 695
Brend 2K Games
Žanr Akcione, Avanture
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:PS3 L.A. Noire - The Complete Edition
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
1.399 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.