U nedelju, 27. Maja, u prostorijama Good Game igraonice održan je World of Tanks 3 vs 3 LAN turnir, koji su udrženim snagama organizovali upravo Good Game igraonica i susedni Game Centar.

Takmičilo se na tri zasebne mape (Cliff, Himmelsdorf i Prokhorovka), a učestvovalo je ukupno 36 takmičara, podeljenih u 12 ekipa. Želimo ovom prilikom da se zahvalimo i Kazna Kru klanu koji je u potpunosti podržao ovu manifestaciju, a zanimljivo je i to da je njihov legendarni član Kojot, dodatno upriličio ovaj turnir svojim unikatnim stilom Live izveštavanja sa turnira.

Pobednici turnira: 1. LJOPCI 2. ALL IN 3. JEDVA SKUPLJENI

Game Centar je u čitavoj priči bio dodatno zadužen i za dodelu izuzetno vrednih nagrada u vidu profesionalnih ReDragon gejmerskih periferija. Svi takmičari iz timova koji su zauzeli prva tri mesta otišli su tako kućama bogatiji za vrhunske gaming periferije poput KALA i KUMARA gaming tastatura, i BIO gaming slušalica.
https://www.youtube.com/watch?v=zl-RY5ayUmE Ovo naravno nije kraj, već samo početak ovakvih gaming manifestacija u kojima će Game Centar uvek gledati da nagradi najbolje među vama. Zato pratite redovno naš sajt i društvene mreže jer uvek za vas pripremamo nešto zanimljivo. Do narednog druženja ;)