Ko smo mi?

Game Centar je prodavnica igračkih konzola, igara i prateće igračke opreme. Game Centar je osnovan 2015, godine u Novom Sadu, Srbija. Centrala i prodajno mesto se nalaze u ulici Danila Kiša broj 13 u Novom Sadu. U pitanju je Grbavica, jedan od lepših delova grada, u blizinu su stadion Vojvodine, SPENS, Mercator.

Naša ponuda

U ponudi Game Centar prodavnice se nalazi najveći izbor novih i korišćenih igara, gaming konzola i prateće opreme svih relevantnih gejmerskih brendova, kao što XBOX, Playstation PS3, PS4, PSP, PS Vita, Nintendo Wii i WiiU. Pored toga u ponudi se nalaze i nove igre za sve ostale igračke platforme.

Servis

Pored prodaje, bavimo se servisiranjem i popravkama svih aktuelnih gaming konzola i opreme. Kod nas možete popraviti Vaš PlayStation ili XBOX koji neće da se uključi, da se zameni pokvaren laser koji ne očitava diskove, mogu da se zamene pečurke na džojsticima i još mnogo toga.

Šta mi zapravo radimo?

Game Centar je prodavnica konzola, igara i prateće igračke opreme. U ponudi imamo najveći izbor korišćenih igara i opreme svih relevantnih gejmerskih brendova. XBOX, Playstation PS3, PS4, PSP, Vita, Nintendo Wii i WiiU. Pored toga imamo i nove igre za sve platforme. U okviru naše ponude možete naći proizvode koje nudimo po veoma pristupačnim cenama. Proveravajte redovno našu ponudu i cene.

Istorija firme

Game Centar je relativno mlada firma. Otvorena je iz čistog entuzijazma i želje da se gaming tržište stabilizuje, da se proširi gaming kultura na ovim prostorima, da se kupcima ponudi nešto na šta nisu navikli, a to je izuzetno viskok kvalitet usluge, dobra ponuda proizvoda kao i veoma konkurentne cene. Firma je osnovana 2015. godine i laganim, ali sigurnim koracima zauzima svoje mesto kao lider u oblasti igračke industrije na našim prostorima.

Naša vizija

Uspeh poslovanja veoma zavisi od naše sposobnosti da razmišljamo unapred, da razvijamo i sprovodimo vizionarske ideje.
Gaming industrija se brzo transformiše. Navike naših korisnika, način na koji se zabavljaju, se takođe menja.

Kao viziju za budućnost, odredili smo pozicioniranje naše firme kao apsolutnog lidera iz oblasti gaminga na teritoriji čitave Republike Srbije. Iskreno verujemo u potrebu stalnog usavršavanja, a učenje vidimo kao proces koji je od ključnog značaja za stvaranje zdravog i konkurentnog okruženja.

Spremni smo za saradnju!

Dopada Vam se kako radimo? Dopada Vam se naša ideja, način komunikacije ili nešto drugo vezano za Game Centar? Slobodno nas kontaktirajte, otvoreni smo za sve oblike saradnje.

Evo šta možemo da Vam ponudimo

Za bilo kakvu pomoć vezano za artikle ili usluge iz naše ponude možete slobodno da nas kontaktirate.

Trudimo se da uvek ponudimo najbolji mogući kvalitet usluge u svakom trenutnku.

Za sve porudžbine čija vrednost prelazi 1.500 din. obezbedili smo potpuno besplatnu isporuku na željenu adresu, na teritoriji cele Srbije.

Mi u Game Centru znamo da je poverenje osnova svakog odnosa i da su naši korisnici glavna karika u lancu poslovnog uspeha.
Podizanje kvaliteta usluge i građenje dugoročnih odnosa sa našim korisnicima kojima smo u potpunosti posvećeni, predstavlja jedan od glavih ciljeva na čijem ostvarenju konstantno radi ceo naš tim.

Od samog početka smo davali svoj maksimum i time postigli zavidnu bazu od preko 10.000 veoma zadovoljnih klijenata.