nzxt prodaja

NZXT | vrhunska kućišta, napajanja i hladnjaci, super cena

Filteri

rezultati 21-23 od 23

Page
po strani

Prodaja NZXT kućišta, napajanja i  hladnjaka za računare po SUPER cenama

NZXT je američka kompanija, osnovana 2004. godine sa sedištem u Kaliforniji. Poznata je po proizvodnji komponenti za PC računare, a posebno po hladnjacima, vodenim hlađenjima i ventilatorima. Posebno se izdvaja NZXT Kraken serija vodenih hlađenja, a poznati su i po izradi visokokvalitetnih kućišta za PC.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

NZXT komponente - Garantovan kvalitet i performanse

Ako ste strastveni gejmer, PC entuzijasta ili profesionalac koji traži najviši kvalitet za svoj računar, NZXT komponente su savršeno rešenje za vas. Mi smo vaša destinacija broj jedan za vrhunske NZXT komponente koje pružaju optimalne performanse i stil. Bilo da ste u potrazi za kućištima, napajanjima, hladnjacima, ili priborom, kod nas ćete pronaći kompletan asortiman koji zadovoljava sve vaše potrebe.

Zašto izabrati NZXT?

NZXT je poznat po inovativnim rešenjima i dizajnu koji ne pravi kompromis sa performansama. Njihovi proizvodi su kreirani sa posebnim akcentom na korisničko iskustvo i fleksibilnost, što ih čini idealnim izborom za sve koji žele najbolji mogući PC.

Evo nekoliko razloga zbog kojih treba da izaberete NZXT:

  • Premium kućišta: Sa NZXT H5, H7, i H9 serijama kućišta, dobijate izuzetnu modularnost i moderan dizajn koji omogućava jednostavno sklapanje, održavanje i optimizaciju protoka vazduha.
  • Efikasno napajanje: NZXT napajanja pružaju visoku efikasnost sa 80 PLUS Gold sertifikatom, čime osigurava dugotrajne performanse vašeg sistema.
  • Napredni hladnjaci: NZXT hladnjaci, kao što su Kraken Z63 i Kraken X73, dolaze sa RGB osvetljenjem i naprednim softverom za kontrolu temperature.
  • Pametna kontrola ventilatora: Uz NZXT CAM softver, možete pratiti performanse vašeg sistema, kontrolisati ventilatore i osvetljenje, i optimizovati gaming iskustvo.

Šta sve možete pronaći kod nas?

Na GameCentar.rs nudimo sve ključne NZXT proizvode koji su neophodni za sklapanje savršene gaming konfiguracije:

  • Kućišta: NZXT H5 Elite, H7, H6, H9, H1 Mini ITX
  • Napajanja: NZXT C650, C750, C850
  • Hladnjaci: NZXT Kraken Z63, X73, M22
  • Dodaci: RGB svetlosne trake, kontroleri ventilatora, USB hub-ovi

Zašto kupiti NZXT komponente na GameCentar.rs?

Kada kupujete na našem sajtu, dobijate:

  • Sigurnu kupovinu: Brza dostava i jednostavan proces plaćanja.
  • Ekspertski savet: Naš tim je tu da vam pomogne da odaberete prave komponente za vašu konfiguraciju.
  • Garancija i podrška: Svi proizvodi dolaze sa zvaničnom garancijom i tehničkom podrškom.

Pružite svom računaru najbolje performanse i jedinstven stil uz NZXT komponente sa GameCentar.rs. Sa širokim asortimanom proizvoda i vrhunskom korisničkom podrškom, spremni smo da vam pomognemo da kreirate savršen gaming PC.

Posetite nas odmah i otkrijte najnovije NZXT proizvode na GameCentar.rs.

+ prikaži više - prikaži manje