STARLINK Pilot Pack Levi

STARLINK Battle For Atlas - Pilot Pack Levi.STARLINK Battle For Atlas je nova multiplatformska igra kompanije Ubisoft. U "Bici za Atlas" nalazite se u ulozi međugalaktičkog pilota koji nastoji da oslobodi galaksiju Atlas od poganih Grax-a i Forgotten Legion-a, neprijateljske robotske ekskadrile. Očekuje vas potpuno novo gaming iskustvo gde ćete morati da gradite, da izgradite sopstveni Starship i to na vašem ličnom kontroleru! Zauzmite svoje mesto u ovoj epskoj međugalatkičkoj borbi.
More Information
SKU 10053
Brend Ubisoft
EAN 3307216036029
Samo online
Cena: 499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Pretraži u prodavnicama
  • Online : dostupno za poručivanje
Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

STARLINK Battle For Atlas - Pilot Pack Levi.

STARLINK Battle For Atlas je nova multiplatformska igra kompanije Ubisoft. U "Bici za Atlas" nalazite se u ulozi međugalaktičkog pilota koji nastoji da oslobodi galaksiju Atlas od poganih Grax-a i Forgotten Legion-a, neprijateljske robotske ekskadrile. Očekuje vas potpuno novo gaming iskustvo gde ćete morati da gradite, da izgradite sopstveni Starship i to na vašem ličnom kontroleru! Zauzmite svoje mesto u ovoj epskoj međugalatkičkoj borbi. Vaš model Starshipa možete da menjate uz pomoć raznih dodataka u vidu oružja, pilota, itd. Kombinacijama različitih pilota, trupaca, krila i oružja napravite idealan Starship i prilagodite ga levelu koji igrate. Istražite celokupanu galaksiju Atlus, ali pažljivo. Mnoooga iznenađenja vas očekuju iza svakog.....ćoška?! Za igranje ove igre neophodno je da posedujete odgovarajući Starlink Starter Pack za konzolu koju posedujete.

Pilot Pack Levi McCray opis:

Poboljšajte vaš galaktički brod sa Levi McCray Pilot Packom. Levi McCray je hazarderska ličnost, ljubitelj ekstremnih sportova i internet senzacija. Apsolutno nema granica i izuzetno je željan pažnje. U potrazi za slavom ne opreza se gde bi sve to moglo da ga odvede... Sposobnosti: Danger Zone - postanite privremeno nepobedivi u borbi sa protivnikom

+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 10053
PEGI 16
Brend Ubisoft
EAN 3307216036029
Akcija Redovna cena
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:STARLINK Pilot Pack Levi
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi