Plaćanje na rate bez kamate

Kupovina na rate u GAME CENTAR prodavnicama

POŠTOVANI KUPCI, NUDIMO VAM IZBOR OD NEKOLIKO OPCIJA ZA KUPOVINU NA RATE:

Plaćanje Intesa karticama do 12 rata – u našim prodavnicama ili direktno preko sajta

Ukoliko ste vlasnik Intesa kreditnih kartica, nudimo mogućnost plaćanja robe do 12 mesečnih rata bez kamate (u zavisnosti od tipa robe i ukupne cene). Ovaj oblik plaćanja je dostupan prilikom kupovine direktno u našim prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu ili prilikom kupovine preko sajta.

Plaćanje čekovima čekovima građana – u našim objektima

Prihvatamo plaćanje čekovima građana do 6 mesečnih rata bez kamate (prva rata ide odmah, a preostale u razmacima od po mesec dana). Ovaj oblik plaćanja je dostupan isključivo u prilikom kupovine direktno u našim prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

SVE INFORMACIJE O INTERNET KUPOVINI:

Plaćanje Intesa internet karticama na 6 rata

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili Amex platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate i obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

VAŽNA NAPOMENA: MINIMALAN IZNOS ZA KUPOVINU NA RATE JE 10.000 dinara

Placanje karticama na rate preko sajta

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Intesa placanje na rate

Nakon unosa podataka sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete i dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine:

intesa rate game centar

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Game Centar kao Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos ce se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. U slučaju dodatnih pitanja možete nam se obratiti putem e-mail adrese office@gamecentar.rs ili telefonom na 021 30 15 370.

Uživajte u kupovini!

Cene svih proizvoda i usluga na ovom sajtu, izražene su u dinarima sa obračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

Game Centar zadržava pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu.

Trudimo se da cene artikala i usluga budu maksimalno ažurne. Takođe, nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da greške nisu moguće. Svakako, otklanjanje eventualnih grešaka vršimo u najkraćem mogućem roku. Hvala Vam na razumevanju.