STARLINK Pilot Pack Kharl

STARLINK Battle For Atlas - Pilot Pack Kharl.STARLINK Battle For Atlas je nova multiplatformska igra kompanije Ubisoft. U "Bici za Atlas" nalazite se u ulozi međugalaktičkog pilota koji nastoji da oslobodi galaksiju Atlas od poganih Grax-a i Forgotten Legion-a, neprijateljske robotske ekskadrile. Očekuje vas potpuno novo gaming iskustvo gde ćete morati da gradite, da izgradite sopstveni Starship i to na vašem ličnom kontroleru! Zauzmite svoje mesto u ovoj epskoj međugalatkičkoj borbi.
More Information
SKU 10052
Brend Ubisoft
EAN 3307216036036
Samo online
Cena: 499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Pretraži u prodavnicama
 • Online : dostupno za poručivanje
Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

STARLINK Battle For Atlas - Pilot Pack Kharl.

STARLINK Battle For Atlas je nova multiplatformska igra kompanije Ubisoft. U "Bici za Atlas" nalazite se u ulozi međugalaktičkog pilota koji nastoji da oslobodi galaksiju Atlas od poganih Grax-a i Forgotten Legion-a, neprijateljske robotske ekskadrile. Očekuje vas potpuno novo gaming iskustvo gde ćete morati da gradite, da izgradite sopstveni Starship i to na vašem ličnom kontroleru! Zauzmite svoje mesto u ovoj epskoj međugalatkičkoj borbi. Vaš model Starshipa možete da menjate uz pomoć raznih dodataka u vidu oružja, pilota, itd. Kombinacijama različitih pilota, trupaca, krila i oružja napravite idealan Starship i prilagodite ga levelu koji igrate. Istražite celokupanu galaksiju Atlus, ali pažljivo. Mnoooga iznenađenja vas očekuju iza svakog.....ćoška?! Za igranje ove igre neophodno je da posedujete odgovarajući Starlink Starter Pack za konzolu koju posedujete.

Pilot Pack Kharl Zeon opis:

Poboljšajte vaš galaktički brod sa Kharl Zeon Pilot Packom i njegovim pilotom. Kharl Zeon je pomalo asocijalni naučnik koji je najsrećniji kada se nalazi u svojoj labaratoriji. Kao nuspojava toga "rodila" se brza inteligencija. Fasciniran je Nadzornikom, a san mu je da razreši sve drevne misterije i biće vam itekako potreban na vašim putovanjima. Sposobnosti: Vortex Shield - uzvratite neprijatelj udarac uz pomoć gravitacione magije

 
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 10052
PEGI 16
Brend Ubisoft
EAN 3307216036036
Akcija Redovna cena
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:STARLINK Pilot Pack Kharl
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 499 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi
 1. STARLINK Starter Pack XBOX One
  Rejting:
  100%
  STARLINK Starter Pack XBOX One
  Cena: 999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.