XBOX 360 Assassins Creed 2 GOTY

Borbena sećanja predaka, koje momak ponovno prožživljava kroz interfejs sa Animusom, napravom sposobnom za ekstrakciju genetske memorije, ovoga puta imaju daleko ličniji pečat za koji je zaslužžan mlađi predak u porodičnom stablu. Ecio Auditori, sin bankara iz renesansne Firence, razlikuje se kao nebo i zemlja od mutavog Altaira. - Assassins Creed 2 GOTY.
More Information
SKU 1585
Brend Ubisoft
Nema na stanju
Cena: 1.199 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Kontinuitet naracije o večnom ratu između templara i assassina, posmatran kroz prizmu Dezmonda Majlsa, barmena čiji su preci bodežžom i sabljom izvršili veliki uticaj na istoriju, jeste „ lajt motiv“ koji smo nasledili iz prvog dela.

Borbena sećanja predaka, koje momak ponovno prožživljava kroz interfejs sa Animusom, napravom sposobnom za ekstrakciju genetske memorije, ovoga puta imaju daleko ličniji pečat za koji je zaslužžan mlađi predak u porodičnom stablu. Ecio Auditori, sin bankara iz renesansne Firence, razlikuje se kao nebo i zemlja od mutavog Altaira. Momak ima ličnost, porodičnu predistoriju, snažžan motiv (okrutna izdaja i smrt oca i braće na vešalima) ima izražžen karakter, nade, tripove i stremljenja – to je lićnost koju oblikuje bogato osmiljšeno okružežnje italijanskih gradova-držžava XV veka. Protagonisti u ovoj kompleksnoj priči, uključujući i porodice Mediči i Paci, Bordžije i Leonarda da Vinčija, predstavljaju dodatne slojeve ove raskošne torte . Assassins Creed 2 Game of the Year Edition sadrži komplet DLC-ove.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 1585
Brend Ubisoft
Žanr Akcione, Avanture
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBOX 360 Assassins Creed 2 GOTY
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 1.199 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.