PS3 The Walking Dead

Autor kultnog stripa Robert Kirkman pozvan je da nadgleda rad na igri. Stoga i ne čudi što je na vrlo efektan način uspela da prenese sve kvalitete koje krase strip. The Walking Dead - The Game objedinjuje prvih 5 epizoda i pojavila se kako na konzolama, tako i na računarima 2012. godine. Igra je smeštena u isti svet kao i kultni strip i dešava se paraleno sa njim. Veliki broj likova iz stripa naćićete i u ovoj igri. Lokacija je Džordžija, neposredno nakon izbijanja zombi apokalipse i prati glavnog junaka Lija Evereta, profesora istorije, osuđenog za ubistvo senatora koji je spavao sa njegovom ženom, ali da Vam ne otkrivamo spojlere previše.
More Information
SKU 1039
Brend Telltale Games
Nema na stanju
Cena: 1.999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Igrica dolazi u izdanju Telltale Games studija, američke kompanije koja je poznata po svojim point-and-click avanturama zasnovanim na poznatim franšizama kao što su Sam & Max, Back to the Future,Jurassic Park: The Game, Tales of Monkey sland, itd.

The Walking Dead - The Game objedinjuje prvih 5 epizoda i pojavila se kako na konzolama, tako i na računarima 2012. godine. Igra je smeštena u isti svet kao i kultni strip i dešava se paraleno sa njim. Veliki broj likova iz stripa naćićete i u ovoj igri. Lokacija je Džordžija, neposredno nakon izbijanja zombi apokalipse i prati glavnog junaka Lija Evereta, profesora istorije, osuđenog za ubistvo senatora koji je spavao sa njegovom ženom, ali da Vam ne otkrivamo spojlere previše. Tokom igre dolazićete u kontakt sa drugim preživelim ljudima, sarađivati sa njima i pokušati da preživite u surovom okruženju. Što se tiče kamere ona je postavlje u treće lice. Za razliku od većine point-and-click avantura Walking Dead ne posvećuje pažnju rešavanju zagonetki, već se usresređuje na priču i razvoj likova. Vi ćete u izvesnoj meri uticati na priču bilo kroz razgovor sa drugim likovima ili preko takozvanih quick time događaja, akciono orjentisanih sekvenci, kada se od vas traži da u pravo vreme (uz uputstva koja se pojavljuju na ekranu) stisnete odgovarajući taster. Teltalle Games je uložio značajan napor u izradu ove igrice pa je tako i sam autor stripa Robert Kirkman pozvan da nadgleda rad na igri. Stoga i ne čudi što je na vrlo efektan način uspela da prenese sve kvalitete koje krase strip. Osećaj beznadežnosti, pokušaj da se zadrži ljudskost u okruženju koje je nemilosrdno, situacije u kojima se shvata da su preživeli ljudi često veći neprijatelji od hodajućih mrtvaca - sve to se nalazi i u igri.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 1039
Brend Telltale Games
Žanr Akcione, Avanture
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:PS3 The Walking Dead
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 1.999 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.