Prepaid kartice

2 Kom

po strani

Prodaja PlayStation Plus, PSN, XBOX Game Pass, XBOX Live pretplate za Vašu konzolu - povoljna cena UK i USA nalozi.

PlayStation Plus pretplata omogućava da igrate online igre na PlayStation uređajima (PS5, PS4, PS3, PS Vita). Tokom trajanja pretplate dobiajte i dve besplatne igre svakoga meseca, kao i brojne pogodnosti u okviru PlayStation Store-a.Srbija još uvek nije dostupna pa je neophodno da napravite nalog na drugu zemlju (USA, UK, EU). U ponudi imamo PSN pretplate za sve relevante naloge (UK, USA) u trajanju od PSN 3 meseca (90 dana) ili PSN 12 meseci (365 dana). Cena varira u zavisnosti od trajanja pretplate.

Ljubitelji Zelene XBOX planete uz XBOX Game Pass mogu uživati u hiljadama besplatnih igara tokom trajanja pretplate. Takođe, u ponudi imamo i XBOX Live Gold pretplate u trajanju od XB Live 3 meseca i XB Live 12 meseci.

2x besplatna igra svakog meseca - PSN pretplata se isplati!

U Game Centar online shopu i prodavnici prodajemo PlayStation Plus wallet kartice.

Kupovinom Prepaid karitica PSN, XBOX LIVE GOLD dobijate i jednostavno uputstvo za aktivaciju.

GAME CENTAR Beograd i Novi Sad je prodavnica igrica za prave igrače! Kupovina online, besplatna dostava na kućnu adresu za porudžbine preko 2999 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

+ prikaži više - prikaži manje