PCG Dishonored Death of the Outsider

Death of the Outsider predstavlja standalone avanturu koja se nastavlja na Dishonored 2. Tokom Dishonored-ove 5-godišnje istorije, ovo božanstvo poznato pod imenom The Outsider je bilo u centru svega. Smrt, osveta, pohlepa i sve one slatke stvari koje ljudski um može da zamisli su bile samo otelotvorenje njegovih planova.
More Information
SKU 9241
Brend Bethesda
EAN 5055856415527
Nema na stanju
Cena: 1.899 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 4.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Dishonored Death of the Outsider - PCG igra. 

Death of the Outsider predstavlja standalone avanturu koja se nastavlja na Dishonored 2. Tokom Dishonored-ove 5-godišnje istorije, ovo božanstvo poznato pod imenom The Outsider je bilo u centru svega. Smrt, osveta, pohlepa i sve one slatke stvari koje ljudski um može da zamisli su bile samo otelotvorenje njegovih planova. Outsider je sveprisutna sila koja se igra sa ljudima kao šahovskim figurama iz udobnosti svoje mračne dimezije. Ova mračna dimenzija je verujemo poznata svima koji su igrali Dishonored. Dishonored: Death of the Outsider predstavlja odličnu oproštajnu priču za jedan ovako dobar serijal. Sa smrću Outsidera, teško ćemo se rastati od jedne od boljih stealth igara koje su krasile naše ekrane.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 9241
Brend Bethesda
EAN 5055856415527
Žanr Akcione, Avanture
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:PCG Dishonored Death of the Outsider
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 1.899 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preporučeni proizvodi