Gaming MONITORI / super cena za monitore visoke rezolucije

Savršen gaming monitor koji će ti pružiti neprikosnoveno iskustvo koje ti nudi visoku brzinu osvežavanja i ultra-realistične boje koje će te ubaciti u svet igara i omogućiti ti maksimalan užitak!

14 Kom

 1. Monitor Dell 27'' G2722HS 165Hz IPS Gaming
  Rejting:
  100%
  Monitor Dell 27'' G2722HS 165Hz IPS Gaming
  Cena: 30.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

po strani

Gaming monitori su posebno dizajnirani monitori koji pružaju optimalno iskustvo igranja video igara. Oni su često opremljeni visokom brzinom osvežavanja, niskom latencijom i visokom rezolucijom slike kako bi igračima omogućili fluidno i precizno prikazivanje akcije na ekranu.

Brzina osvežavanja je jedan od najvažnijih faktora za gaming monitore. To je broj puta u sekundi (izražen u Hertzima) kada se slika na monitoru osvježava. Monitori s visokom brzinom osvježavanja, poput 144 Hz ili 240 Hz, mogu prikazati više slika u sekundi, što rezultira glatkijim prikazom brze akcije i smanjenjem zamućenja slike.

Latencija je još jedan ključni faktor koji igra ulogu u gaming monitorima. To je vremensko kašnjenje između akcije igrača i prikaza te akcije na monitoru. Monitori s niskom latencijom minimiziraju kašnjenje, omogućavajući brze reakcije i poboljšavajući ukupno iskustvo igranja.

Rezolucija slike također igra važnu ulogu u gaming monitorima. Veća rezolucija, poput 1440p ili 4K, pruža oštriji i detaljniji prikaz igara. Međutim, važno je uzeti u obzir i performanse vašeg računalnog sustava, jer veće rezolucije zahtijevaju snažnije grafičke kartice kako bi se igre mogle glatko izvoditi.

Dodatne mogućnosti gejming monitora mogu uključivati ​​tehnologiju sinkronizacije slike poput AMD FreeSync ili NVIDIA G-Sync, koja smanjuje trganje slike i štucanje prikaza. Također, monitori s visokim dinamičkim rasponom (HDR) pružaju bogatije boje i kontrast za impresivniji vizualni doživljaj.

Uz sve te karakteristike, gaming monitori često imaju ergonomski dizajn koji omogućuje podešavanje visine, nagiba i okretanja kako bi se osigurala udobnost tijekom dugih sesija igranja.

Ukratko, gaming monitori su posebno prilagođeni zahtevima i potrebama igrača, pružajući visoku brzinu osvežavanja, nisku latenciju, visoku rezoluciju i dodatne karakteristike koje poboljšavaju kvalitet i fluidnost igranja video igara.