XBOX ONE Destiny

Upustite se u intergalaktičku avanturu u potpuno novoj sci-fi pucačini iz studija poznatog po Halo serijalu - Destiny.  Destiny je operativan samo putem interneta tako da svi igrači mogu da komuniciraju i igraju zajedno. Igrači u ovoj igri štite solarni sistem od napada vanzemaljaca, grupno ili pojedinačno i putovaće na Zemlju, Veneru, Mars i mesec. Zaista retko to ističemo, ali ovo je igra koja se ne sme propustiti. Skidamo kapu studiju koji je ponudio ovu igru po (relativno) popularnim cenama s obzirom na to koliko je potrošeno na sam razvoj igrice.
More Information
SKU 8879
Brend Activision
Nema na stanju
Cena: 399 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Besplatna isporuka za porudžbine preko 5.999 RSD
Opis proizvoda
Detalji
Opis proizvoda

Destiny je svakako jedna od najiščekivanijih igara u 2015. Pridružite se armiji hiljadama igrača i  zajedno istražite fenomenalne svetove i borite se protiv vanzemaljske invazije.  

Developer Bungie, smestio je ovu naučnofantastičnu igru 700 godina u budućnosti. Moćićete da putujete svemirom kako bi spasili ljude od vanzemaljaca koji žele da ih unište. Podatak da je celokupan projekat koštao ~ 500 miliona dolara (poređenja radi duplo više od budžeta Star Wars filma) dovoljan je da zastane dah. Destiny je operativan samo putem interneta tako da svi igrači mogu da komuniciraju i igraju zajedno. Igrači u ovoj igri štite solarni sistem od napada vanzemaljaca, grupno ili pojedinačno i putovaće na Zemlju, Veneru, Mars i mesec. Zaista retko to ističemo, ali ovo je igra koja se ne sme propustiti. Skidamo kapu studiju koji je ponudio ovu igru po (relativno) popularnim cenama s obzirom na to koliko je potrošeno na sam razvoj igrice.
Games 4 All kupi - prodaj - zameni! Najpovoljnije cene igrica, konzola i gaming opreme uz besplatnu dostavu u Srbiji. Kupujte i prodajte, sve na jednom mestu.
+ prikaži više - prikaži manje
Detalji
SKU 8879
Brend Activision
Akcija Redovna cena
Pitanja i odgovori
Recenzije
Napišite Vaše utiske o ovom proizvodu.
Recenzija za:XBOX ONE Destiny
Your Rating
Pitanja i odgovori
Napiši pitanje
Cena: 399 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.