Hewlett Packard (HP) | Inovacija u tehnologiji

1 proizvod

po strani

Prodaja Hewlett Packard (HP) proizvoda po SUPER cenama.

Hewlett Packard, često skraćeno kao HP, je globalni tehnološki gigant sa bogatom istorijom i uticajem na industriju informacionih tehnologija. Osnovan 1939. godine u garaži dvojice inženjera, Bill Hewlett i Dave Packard, HP je započeo kao mali startap sa velikim snovima. Tokom godina, HP je postao lider u proizvodnji računara, štampača, servera i mnogih drugih tehnoloških rešenja. Njihov doprinos razvoju računarstva je neosporan, a kompanija je izmislila i razvila brojne tehnološke inovacije koje su postale standard u industriji. HP je takođe poznat po svojoj posvećenosti održivosti i društvenoj odgovornosti. Kompanija je radila na smanjenju ekološkog uticaja svojih proizvoda i poslovanja, te se bavi društvenim inicijativama koje podržavaju obrazovanje i zajednice širom sveta. Danas, HP nastavlja da inovira i pruža tehnološka rešenja za potrebe potrošača i poslovnih korisnika. Njihova istorija je priča o strasti prema tehnologiji i posvećenosti kvalitetu, čineći ih ključnim akterom u digitalnom svetu.

Pogledajte našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem
+ prikaži više - prikaži manje