Nova era Halo sveta - Novi Halo naslov dolazi u Unreal Engine-u!

Nova era Halo sveta - Novi Halo naslov dolazi u Unreal Engine-u!
22. oktobar 2023. 70 pregleda

Nova era Halo sveta - Novi Halo naslov dolazi u Unreal Engine-u!

Ako si oduvek bio zaljubljenik u Master Chiefa i svet futurističkog ratovanja, obradovaće te saznanje da se trenutno radi na potpuno novoj Halo igri. I to nije sve - ova igra se razvija u Unreal Engine programu, obećavajući svež, uzbudljiv i potpuno novi doživljaj unutar ovog legendarnog serijala!

Halo

Kao što si možda već čuo, Halo Infinite je imao svojih problema. Nakon izlaska igre, mnogi su se požalili na probleme koji su mučili 343 Industries. Slipspace engine, koji je korišćen za Halo Infinite, suočavao se sa brojnim izazovima, delimično zbog nasleđenog koda iz prethodnih igara u serijalu. Međutim, čini se da se 343 Industries sada okreće novom pravcu. Pouzdani izvori otkrili su da je 343 Industries formirao tim koji će raditi na sledećoj Halo igri, a da će pritom koristiti Unreal Engine. U pitanju je platforma koja je već dokazala svoju sposobnost da stvori izuzetne svetove i gameplay doživljaje. Iako je mali deo Halo Infinite naslova već imao prototip urađen u Unreal Engine programu, nakon povratnih informacija sa razvoja igre, nije iznenađujuće što studio sada odlučuje da se potpuno posveti ovoj moćnoj platformi.

Halo

Šta ovo znači za nas kao igrače? Pa, da očekujemo revolucionarno iskustvo. Unreal Engine donosi ne samo neverovatnu grafiku već i naprednu fiziku, realistično osvetljenje i fluidne animacije. Halo serijal, koji je već bio poznat po svojoj epskoj priči i intenzivnom gameplay-u, sada će dobiti dodatni sjaj uz pomoć ove moćne platforme. A sada, pitanje koje se sigurno nameće je: kada ćemo moći zaigrati ovu uzbudljivu novu igru? Nažalost, budući da je rad na igri tek počeo ove godine, moraćemo da budemo strpljivi. Kreiranje, testiranje i isporuka igre ove veličine zahtevaće vreme. Ipak, sigurni smo da će vredeti čekanja.

Dok iščekujemo ovu spektakularnu novu avanturu, ne zaboravi da uživaš u postojećim Halo igrama, možda čak i da obnoviš sećanja na legendarni serijal. Prati naš blog za dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.