EA Sports WRC - Vožnja kroz sva godišnja doba - Revolucionarna inovacija za ljubitelje rally-ja!

EA Sports WRC - Vožnja kroz sva godišnja doba - Revolucionarna inovacija za ljubitelje rally-ja!
25. septembar 2023. 131 pregleda

EA Sports WRC - Vožnja kroz sva godišnja doba - Revolucionarna inovacija za ljubitelje rally-ja!

Da li si ikada sanjao o tome da voziš rally automobil kroz gustu zimsku šumu, suve letnje puteve, opalo lišće jeseni ili kišom natopljene staze proleća? Sada imaš priliku da ostvariš taj san zahvaljujući najnovijem izdanju EA Sports WRC igre. Ovo nije samo obična rally igra, to je revolucionarno iskustvo koje će promeniti način na koji doživljavamo rally vožnju.

EA Sports WRC

EA Sports WRC donosi nam neverovatnu inovaciju koja će zapanjiti sve ljubitelje Codemastersovih rally naslova - mogućnost vožnje istih staza kroz sva četiri godišnja doba. Ovo je prvi put u istoriji ovih igara da će igrači moći da dožive staze u potpuno različitim vremenskim uslovima, što će zasigurno dodati dubinu iskustvu i izazov vozačima širom sveta.

Najduže staze u Codemastersovim rally igrama

Jedna od najimpresivnijih karakteristika igre su staze koje će biti dostupne. Neki će se iznenaditi činjenicom da će neke rute biti duže od čak 30 kilometara. To će definitivno predstavljati izazov za sve vozače, bez obzira na njihovo iskustvo.

Rally1 hibridni sistem

Što se tiče mehanike vožnje, igra će koristiti Rally1 hibridni sistem za aktuelna vozila. Ovo znači da će igrači moći da pune bateriju naglim kočenjem i potom je iskoriste kasnije za ubrzanje. Sa tri različite taktike za ubrzanje - agresivnom, balansiranom i opreznom - igrači će imati mogućnost da prilagode svoj stil vožnje situaciji na stazi.

Prilagodljiva vožnja

Ono što takođe izdvaja EA Sports WRC je prilagodljivost vožnje. Igrači će moći da biraju između četiri vrste prenosa, podešavati nivo stabilnosti vozila i čak koriste pomoć prilikom paljenja ili automatsko korišćenje brisača. Ovo će omogućiti svakom vozaču da prilagodi igru svojim preferencijama i veštinama.

EA Sports WRC

Sa obzirom na ove uzbudljive inovacije, EA Sports WRC ide ka tome da postane nezaobilazna igra za sve ljubitelje rallyja. Spremi se za vožnju kroz godišnja doba kao nikada pre, testiraj svoje vozačke veštine u različitim uslovima i budi deo ovog revolucionarnog iskustva. Vidimo se na stazi!

Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.