Imaćemo Final Fantasy 16 demo za PC igrače!

Imaćemo Final Fantasy 16 demo za PC igrače!
4. april 2024. 14 pregleda

Imaćemo Final Fantasy 16 demo za PC igrače!

Final Fantasy 16, jedno od najiščekivanijih ostvarenja u svetu gejminga, napokon dolazi na PC ove godine. Square Enix još uvek nije otkrio tačan datum izlaska, ali poslenji razvojni napori sugerišu da je PC verzija igre veoma blizu završetka. Još uzbudljivije vesti stižu u obliku najave besplatnog demoa koji će omogućiti igračima da isprobaju igru pre zvaničnog izlaska.

Imaćemo Final Fantasy 16 demo za PC igrače!

Naoki Yoshida, direktor igre Final Fantasy 16, nedavno je dao intervju u kojem je otkrio da je proces optimizacije za PC u punom jeku. Tim radi na određivanju minimalnih zahteva za PC verziju, s ciljem da pruži iskustvo slično onom na PlayStation 5 konzoli. To znači da će PC verzija zahtevati prilično snažan računar kako bi se postigla ista fluidnost i kvalitet grafike kao na PS5 konzolama. Jedna od najuzbudljivijih vesti je najava demo verzije igre koja će biti dostupna PC igračima pre zvaničnog izlaska. Ovo će omogućiti igračima da vide kako igra radi na njihovom sistemu pre nego što se odluče za kupovinu. Demo će pružiti uvid u performanse igre i pomoći igračima da procene da li njihov računar ispunjava zahteve za glatko iskustvo igranja.

Imaćemo Final Fantasy 16 demo za PC igrače!

Iako još uvek nisu objavljeni tačne sistemske specifikacije, očekuje se da će sistemski zahtevi za Final Fantasy 16 biti prilično visoki. Yoshida ističe da tim želi da obezbedi kontinuirano iskustvo bez prekida u igri, što će zahtevati moćne računare. Dakle, igrači mogu očekivati da će im biti potreban solidan hardver kako bi maksimalno uživali u ovom naslovu na PC platformi. Besplatni demo će biti odlična prilika za igrače da isprobaju igru pre kupovine i procene da li njihov računar može da podrži ovaj ambiciozni naslov. Sve u svemu, izgleda da nas očekuje još jedno epsko iskustvo iz sveta Final Fantasy serijala.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.