It Takes Two - Co-op avantura koja je postala fenomen!

It Takes Two - Co-op avantura koja je postala fenomen!
4. april 2024. 15 pregleda

It Takes Two - Co-op avantura koja je postala fenomen!

Kada je izašla 2021. godine, It Takes Two je brzo postala tema razgovora među gejmerima širom sveta. Razvijena od strane Hazelight Studios, iste ekipe koja je stvorila igru A Way Out, It Takes Two je osvojila srca igrača i kritičara širom sveta. Sa svojom jedinstvenom kooperativnom mehanikom i šarmantnim pričama, ova igra je postala jedan od najuspešnijih naslova 2021. godine.

It Takes Two - Co-op avantura postala koja je postala fenomen!

Od tada, It Takes Two je nastavio da raste u popularnosti. Nedavno je objavljeno da je igra prodata u preko 16 miliona primeraka, a to samo potvrđuje koliko je ova igra uspešna. Ova brojka ne samo da pokazuje koliko su igrači bili zainteresovani za ovaj naslov, već i koliko je kooperativno iskustvo privuklo pažnju šireg gejming sveta. Hazelight Studios, tim iza It Takes Two naslova, poznat je po svojoj sposobnosti da stvori izuzetno kreativne i impresivne igre. Svaka njihova igra nadmašuje prethodnu, a It Takes Two nije izuzetak. Sa svakom novom igrom, ovaj studio uspeva da pruži igračima nešto novo i uzbudljivo, što je svakako doprinelo uspehu It Takes Two naslova.

It Takes Two - Co-op avantura postala koja je postala fenomen!

S obzirom na uspeh It Takes Two, mnogi se pitaju šta je sledeće za Hazelight Studios. Iako zvanične informacije nisu objavljene, obožavaoci nestrpljivo čekaju da vide šta će ovaj kreativni tim doneti u budućnosti. Bez sumnje, očekivanja su visoka, ali ako je nešto sigurno, to je da će Hazelight Studios nastaviti da nas iznenađuje i oduševljava svojim igrama. It Takes Two je postigao ogroman uspeh i postao fenomen u gejming svetu. Nadamo se da će Hazelight Studios nastaviti da nas iznenađuje svojim budućim projektima, jer je jedno sigurno - njihov kreativni potencijal je beskrajan.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.