GTA 6 - Najnovije informacije o datumu izlaska - Šta znamo do sada?

GTA 6 - Najnovije informacije o datumu izlaska - Šta znamo do sada?
21. avgust 2023. 3317 pregleda

GTA 6 - Najnovije informacije o datumu izlaska - Šta znamo do sada?

Igre kompanije Rockstar Games su oduvek držale svoje fanove na vrhovima svojih prstiju, posebno od trenutka kada su otkrili svoje planove za novo poglavlje Grand Theft Auto serijala u februaru 2022. godine. Ovaj veoma popularni serijal igara Grand Theft Auto izaziva uzbuđenje, a teorije se šire dok gejmeri širom sveta s nestrpljenjem iščekuju njegovo izdanje. Međutim, uzbuđenje nije bila jedina emocija. Incident sa sajber bezbednošću doveo je do nenamernog objavljivanja gotovo 90 klipova iz nadolazeće igre, što je izazvalo debate o njihovoj autentičnosti. Razvojni tim se brzo oglasio i izrazio svoje neslaganje sa ovim curenjem informacija. Oni koji su uspeli da pogledaju sadržaj na stranici GTA Foruma zaključili su da je igra i dalje u svojoj fazi razvoja, alfa fazi.

GTA 6

CEO kompanije Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, dao je primamljivu naznaku tokom razgovora sa televizijom CNBC. Iako nije direktno potvrdio ništa u vezi sa izlaskom GTA 6, istakao je 2025. godinu kao značajnu godinu za izdavanje njihovih igara. On je naglasio: "Iako ne otkrivamo tačne datume izlaska, imamo jak plan za fiskalnu 2025. godinu. Očekujemo prihode od oko 8 milijardi dolara i porast priliva gotovine. Uzbudljiva vremena su pred nama, sa glavnim lansiranjima koja se očekuju za sve naše brendove, a Zengo definitivno ulazi u naš vidokrug."

Fanovi su uspeli da slože razne tragove koji bi mogli ukazati na vremenski okvir izlaska igre. Razgovori vezani za investitorski poziv kompanije Take-Two Interactive sugerisali su na značajne projekte koji se pripremaju za 2025. godinu. Na osnovu toga, mnogi zaključuju da bi potencijalni datum izlaska GTA 6 mogao biti između 1. aprila 2024. i 31. marta 2025. godine. Dodatno doprinoseći kruženju glasina, "Uskršnje jaje" u GTA Online dodatno je podstaklo spekulacije. Dres fudbalskog tima Vice City sadrži upečatljivu "24", što mnoge dovodi do teorije da bi igra mogla da izađe tokom 2024. godine.

GTA 6

Iako mnogo toga ostaje nepotvrđeno, delovi slagalice, posebno sugestivni komentari Strauss Zelnick-a, upućuju na značajno otkrivanje u 2025. godini. Do tada, čitaj naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.