Novostima nikada kraja – Pogledaj GTA 6 mapu!

Novostima nikada kraja – Pogledaj GTA 6 mapu!
3. april 2023. 386 pregleda

Novostima nikada kraja – Pogledaj GTA 6 mapu!

Značajna količina medija, uključujući sirove snimke igre, pojavila se na mreži, pružajući dubinski uvid u sadržaj igre. Najnovije medijsko curenje informacija koje je ponovo izašlo na površinu je snimak ekrana koji prikazuje jednog od dva protagonista sa vidljivim centrom grada Vice City-ja u pozadini, što naglašava masivne razmere mape igre.

Procureli snimci ekrana ponovo su se pojavili, prikazujući jednog od protagonista igre kako hoda kroz urbanizovanu oblast u onome što se čini da je Vice City. Međutim, centar grada Vice City-ja može se videti u dalekom horizontu, što prikazuje ogroman svet igre. Korisnik Reddita napominje da ako je ovo Los Santos iz GTA 5, ovoliko daleko od centra grada bi vas odvelo izvan granica grada. Stoga se može zaključiti da će mapa Vice City-ja biti impresivno masivna.

GTA 6 mapa

Vredi napomenuti da je u stvarnosti Los Anđeles znatno veći od Majamija, tako da ovaj disparitet u veličini mape između Vice City-ja i Los Santosa nije pitanje razmera. Umesto toga, izgleda da je to rezultat različitih nivoa resursa i ambicija. S obzirom na značajan napredak u tehnologiji u protekloj deceniji, nije neočekivano videti mapu Vice City-ja koja se navodno može pohvaliti mnogo većom veličinom.

Prati najnovije informacije vezane za GTA 6 kroz naše blogove!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.