Reper je objavio pesmu GTA 6 – glasine o ovoj igri se brzo šire!

Reper je objavio pesmu GTA 6 – glasine o ovoj igri se brzo šire!
31. mart 2023. 225 pregleda

Reper je objavio pesmu GTA 6 – glasine o ovoj igri se brzo šire!

Uprkos tome što su fanovi godinama čekali na zvaničnu najavu, kružile su glasine da bi Rockstar konačno mogao da objavi igru 2023. Hajp oko sledećeg dela GTA franšize podstaknuta je curenjem informacija koje su potvrdile povratak u Vice City i ženske protagonistkinje. Dodatno ovom uzbuđenju, reper iz Majamija SpaceGhostPurrp objavio je novu pesmu pod nazivom „Grand Theft Auto 6“.

U martu, SpaceGhostPurrp je podelio pesmu pod nazivom „Grand Theft Auto 6“ na SoundCloud-u, što je izazvalo spekulacije među fanovima o njenom potencijalnom značaju. Korisnik Reddita je od tada predložio moguću vezu između korena repera sa Floride i okruženja igre u Vice City-ju.

„Verovatno nešto, najverovatnije ništa, ALI bi im bilo kul da izađu i nateraju repere i umetnike iz Majamija da imaju pesme i slično sa tom atmosferom“, prokomentarisao je jedan igrač.

GTA 6

Slična mišljenja su izneli i drugi gledaoci u odeljku za komentare video snimka na YouTube-u. Jedan obožavatelj je napisao: „Bilo bi neverovatno kada bi njegova muzika bila predstavljena u predstojećoj GTA igri, jer bi se mogla da se pojavljuje u Vice City-ju.”

Ipak, moguće je da je ovo samo slučajnost. Reper 50 Cent je takođe podstakao spekulacije o GTA 6 kroz nekoliko postova na Instagramu sa Vice City-jem, ali je kasnije otkriveno da je zadirkivao emisiju Paramount Plus pod nazivom „Vice City“. Stoga je važno upravljati očekivanjima.

Kako izveštaji sugerišu da bi GTA 6 mogao biti objavljen 2024. godine, nadamo se da ćemo dobiti konkretne informacije u narednim mesecima!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.