TOP 5 igara koje moraš da igraš ako voliš Baldur's Gate 3!

TOP 5 igara koje moraš da igraš ako voliš Baldur's Gate 3!
27. mart 2024. 11 pregleda

TOP 5 igara koje moraš da igraš ako voliš Baldur's Gate 3!

Ako si zaljubljenik u avanture poput Baldur's Gatea 3 naslova i tražiš nešto novo da istražiš, imamo nekoliko sjajnih preporuka za tebe. Ove igre su odlične alternative koje nude duboke RPG doživljaje, intrigantne priče i izazovne svetove za istraživanje. 

TOP 5 igara koje moraš da igraš ako voliš Baldur's Gate 3!

1. Diablo IV - Ako voliš mračne teme i duboke priče, onda je Diablo IV igra za tebe. Ova igra donosi mračni svet pun izazova i opasnosti, sa klasičnim elementima koji su karakteristični za franšizu Diablo. Sa izuzetno dugotrajnim svetom koji će te držati zauzetim satima, Diablo IV je odličan izbor za ljubitelje Baldur's Gatea 3.
2. Mass Effect Trilogy - Iako se razlikuje od Baldur's Gatea 3 po žanru i postavci, Mass Effect Trilogy nudi nezaboravno iskustvo koje će te uvući u svoj svet naučne fantastike. Sa neverovatnim svetom, dubokom pričom i značajnim odlukama koje igrač mora da donese, ova trilogija je definitivno vredna tvoje pažnje.
3. Dragon Age: Origins - Dragon Age: Origins je klasična RPG avantura koja će te odvesti na epsko putovanje kroz fantastični svet. Sa izuzetno raznovrsnim likovima, mračnim temama i dubokom pričom, ova igra je savršen izbor za ljubitelje Baldur's Gatea 3 koji traže nešto slično, ali ipak drugačije.
4. Witcher 3: Wild Hunt - Ako voliš duboke priče i neverovatno izgrađene svetove, onda je Witcher 3: Wild Hunt igra koja će te osvojiti. Sa dubokom pričom, kompleksnim likovima i prelepim pejzažima, ova igra pruža nezaboravno iskustvo koje će te držati zauzetim satima.
5. Pillars of Eternity 2: Deadfire - Pillars of Eternity 2: Deadfire je fantastična RPG avantura sa neodoljivom pričom i velikim uticajem odluka igrača na svet oko njih. Sa intrigantnim postavkama i raznolikim likovima, ova igra je odličan izbor za ljubitelje Baldur's Gatea 3 koji traže nešto novo da istraže.
 TOP 5 igara koje moraš da igraš ako voliš Baldur's Gate 3!

Ako si u potrazi za novim RPG naslovima, poseti neku od naših prodavnica ili naš sajt, a mi ćemo ti dati najbolje preporuke za tvoju konzolu ili PC! 

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.