Starfield - Premašio 12 miliona igrača!

Starfield - Premašio 12 miliona igrača!
24. decembar 2023. 26 pregleda

Starfield - Premašio 12 miliona igrača!

Starfield, poslednje čudo iz radionice Bethesde, postavlja nove standarde u svetu gejminga. Izvršni direktor Microsoft Gaming odeljenja, Fil Spenser, otkrio je na nedavnom intervjuu na CCXP festivalu da je ovaj naučnofantastični naslov premašio 12 miliona igrača, brzo postajući jedan od deset najpopularnijih naslova iz Microsoftovih studija. Uzbuđenje se ne stišava, a Spenser izražava nadu da će Starfield ostati dugovečan, poput legendarnog Skyrim-a.

Starfield - Premašio 12 miliona igrača!

Dugački put Starfield-a

Starfield je lansiran u septembru ove godine i već je zabeležio impresivnih 12 miliona igrača. Ovaj podatak svetli kao zvezda u svemiru, nagoveštavajući da je Starfield osvojio srca gejming zajednice širom sveta. Bethesda je uspela da stvori jedinstveno iskustvo istraživanja svemira, a igrači su odgovorili masovnom podrškom.

Ambicije ka Skyrim dugovečnosti

Fil Spenser ističe da je cilj Microsofta i Bethesde da stvore naslov koji će ostati u gejming svetu dugi niz godina. Ova ambicija vodi poređenju sa Skyrim-om, još jednim epohalnim dostignućem iz Bethesdine radionice. Skyrim je postao sinonim za dugovečnost i posvećenost zajednice, a Spenser veruje da Starfield ima potencijal za sličan uspeh.

Odgovor fanova i nagrade

Brz uspeh Starfield-a nije iznenađenje s obzirom na priznatu reputaciju Bethesde i anticipaciju fanova. Igra je osvojila nagradu za Xbox igru godine na Golden Joystick Awards 2023, a nominovana je i za najbolju RPG igru. Starfield se takođe pohvalio sa šest miliona igrača u prvih nedelju dana od lansiranja, sa brzim širenjem svoje galaksije.

Starfield - Premašio 12 miliona igrača!

Budućnost Starfield-a

Najava ekspanzije Shattered Space i mod alata dodatno će obogatiti Starfield svemir. Ove inovacije pružaju igračima mogućnost da oblikuju vlastito iskustvo, paralelno sa Bethesdinim poznatim pristupom zajednici. Datum izlaska mod alata zakazan je za 2024. godinu, obećavajući još uzbuđenja u narednim mesecima. Starfield, sa svojih 12 miliona igrača, nije samo naslov; to je fenomen koji je uspeo da preseče granice svemira i poveže igrače širom planete. Sa vizionarskim timom i obećavajućom budućnošću, Starfield ne samo da premašuje očekivanja već postavlja standarde za buduće generacije gejminga. Svedoci smo stvaranja legende, a Starfield je sigurno na putu ka zvezdama dugovečnosti.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.