Prodaja GTA 5 - kupite najveće hit igrice po najboljoj ceni

GTA 5 je jedna od najprodavanijih i najpolarnijih igara svih vremena. Ni jedna open world igra današnjice jednostavno nije ni do kolena gigantskom, zaraznom i jednostavno zabavnom svetu Grand Theft Auta 5.

5 Kom

 1. XBSX Grand Theft Auto 5 ( GTA 5 )
  Rejting:
  100%
  XBSX Grand Theft Auto 5 ( GTA 5 )
  Cena: 4.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

po strani

Može se reći da je GTA 5 vrhunac onoga što nam PlayStation 5, PS4, XBOX i Switch konzole mogu ponuditi.

Ni jedna open world igra današnjice jednostavno nije ni do kolena gigantskom, zaraznom i jednostavno zabavnom svetu Grand Theft Auta 5. Igra toliko toga nudi za razliku od prethodnih igara u serijalu, mnogo više grafičkih detalja, ismejavanje propagandi iz stvarnog života putem radija, dijaloga, monologa ili radnji, naravno, vrvi i seksom, alkoholom i drogom. Igra je još uvek ona stara, samo sa bogatijim sadržajem. Sa objektivne tačke gledišta, Rockstar je sa GTA V napravio revoluciju u serijalu u svakom aspektu, drugim rečima - igra je definitivno najbolja svoje vrste.

Pod mnoštvom sadržaja mislimo da je nemoguće da vam dosadi, jednostavno je nemoguće da odigrate svaku story misiju u cugu, igra vas sama odvuče u svoje dubine, da istražujete, da se vozite po gradu, pustinji, da skačete sa Mt. Chilliada, da se bavite raznim aktivnostima od igranja pikada i golfa, do yoge.