GTA 5 najbolja igrica za PS4, PS5, XBOX i PC / Super cena Besplatna dostava

Prodaja GTA 5 - kupite najveće hit igrice po najboljoj ceni

Game Centar prodaje nove originalne PS4, PS5, XBOX i PC igrice po super cenama. GTA 5 je jedna od najprodavanijih i najpolarnijih igara svih vremena. Ni jedna open world igra današnjice jednostavno nije ni do kolena gigantskom, zaraznom i jednostavno zabavnom svetu Grand Theft Auta 5.

Set Ascending Direction

3 rezultata

Set Ascending Direction

3 rezultata

GTA5 ONLINE PRODAJA - NISKA CENA

Game Centar prodaje nove originalne PC igrice po povoljnim cenama. Ni jedna open world igra današnjice jednostavno nije ni do kolena gigantskom, zaraznom i jednostavno zabavnom svetu Grand Theft Auta 5. Igra toliko toga nudi za razliku od prethodnih igara u serijalu, mnogo više grafičkih detalja, ismejavanje propagandi iz stvarnog života putem radija, dijaloga, monologa ili radnji, naravno, vrvi i seksom, alkoholom i drogom. Igra je još uvek ona stara, samo sa bogatijim sadržajem. Sa objektivne tačke gledišta, Rockstar je sa GTA V napravio revoluciju u serijalu u svakom aspektu, drugim rečima - igra je definitivno najbolja svoje vrste.

Pod mnoštvom sadržaja mislim da je nemoguće da vam dosadi, jednostavno je nemoguće da odigrate svaku story misiju u cugu, igra vas sama odvuče u svoje dubine, da istražujete, da se vozite po gradu, pustinji, da skačete sa Mt. Chilliada, da se bavite raznim aktivnostima od igranja pikada i golfa, do yoge. Može se reći da je GTA 5 vrhunac onoga što nam PS4, XBOX One konzole i PC mogu ponuditi.

Kada su u pitanju cene i plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

  • Besplatna dostava (za sve iznose preko 2999 dinara)
  • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
  • Plaćanje na rate
  • Online plaćanje
  • Plaćanje pouzećem