Igre koje izlaze ovog aprila!

Naslovi koji izlaze ovog aprila!
5. april 2023. 135 pregleda

Igre koje izlaze ovog aprila!

  1. Star Wars Jedi: Survivor

Priča o Kalu Kestisu se nastavlja u Star Wars Jedi: Survivor naslovu, akciono-avanturističkoj igri koja se proteže kroz galaksiju u trećem licu od Respawn Entertainment-a, razvijena u saradnji sa Lucasfilm Games. Ovaj narativno vođen naslov za jednog igrača postaje sve popularniji 5 godina nakon događaja iz Star Wars Jedi: Fallen Order™ i prati Calovu sve očajniju borbu dok se galaksija sve više spušta u tamu. Gurnut na rubove galaksije od strane Imperije, Cal će se naći okružen prijetnjama novim i poznatim. Jedan od poslednjih preživelih vitezova Džedaja, Kal je primoran da se suprotstavi u najmračnijim vremenima u galaksiji – ali koliko daleko je spreman da ode da zaštiti sebe, svoju posadu i nasleđe Reda Džedaja?

  1. Dead Island 2

Dead Island 2 je uzbudljiv akcioni RPG iz prvog lica, moderan, živahan i preplavljen zombi infekcijom. Istraži kultni Los Anđeles natopljen krvlju. Upoznaj likove veće od života. Ubij bezbroj neprijatelja u izuzetno krvavim detaljima i evoluiraj da postaneš ultimativni ubica zombija! Smrtonosni virus se širi Los Anđelesom, pretvarajući njegove stanovnike u zombije. Ugrizeni, zaraženi, ali više nego imuni, otkrij istinu iza epidemije i otkrij ko si ili šta si. Preživi, evoluiraj i spasiti svet!

  1. Minecraft Legends

Otkrij misterije Minecraft Legends naslova, nove akcione strateške igre. Istraži nežnu zemlju bogatih resursa i bujnih bioma na ivici uništenja. Opustošeni prasići su stigli, a na tebi je da inspirišeš svoje saveznike i vodiš ih u strateškim bitkama za spas nadzemlja!

  1. EA Sports PGA Tour

Ekskluzivna kuća Majora, EA Sports PGA Tour sadrži Pure Strike za superiornu igru golfa koju pokreće ShotLink, i pristup bez premca najekskluzivnijim golf terenima na svetu.

Rezerviši svoj primerak na vreme!

Kupi odmah

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.