Trijumf CD Projekt Red - Preko 100 miliona oduševljenih igrača!

Trijumf CD Projekt Red - Preko 100 miliona oduševljenih igrača!
10. oktobar 2023. 30 pregleda

Trijumf CD Projekt Red - Preko 100 miliona oduševljenih igrača!

Sigurno si čuo za CD Projekt Red, studio koji nas je oduševio sa The Witcher 3 i iznenadio nas kontroverznim lansiranjem Cyberpunk 2077. U poslednjih nekoliko godina, ovaj studio je prošao kroz mnogo uzbuđenja i padova, ali čini se da su sada na vrhu sveta igara.

CD Projekt Red nedavno je objavio impresivnu vest - prodali su preko 100 miliona kopija svojih igara. To uključuje ne samo The Witcher serijal, već i Cyberpunk 2077, uprkos izazovima koje su imali nakon njegovog lansiranja. Ako se sećaš, The Witcher 3 je bio njihov ogroman uspeh, sa preko 50 miliona prodatih kopija, čime je obeležio polovinu ovog impresivnog broja. I sama činjenica da su uspeli da prodaju toliko kopija ovog RPG-a otvorenog sveta iz 2015. godine govori o dubini i kvalitetu igre.

Trijumf CD Projekt Red

Cyberpunk 2077, i pored svih problema koje su imali nakon izlaska 2020. godine, prodao je 25 miliona kopija, što je zaista impresivno. Ovaj broj je rezultat napornog rada na ispravljanju grešaka i isporučivanju ažuriranja koja su poboljšala igru. Ove vesti su znak da je CD Projekt Red uspešno prebrodio izazove i ponovno stekao pozitivan ugled u industriji. Njihov trud i posvećenost kvalitetnim igrama su se isplatili, donoseći im podršku igrača širom sveta.

Trijumf CD Projekt Red

Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.