Star Wars Jedi: Survivor - Nova avantura dolazi i na konzole prošle generacije!

Star Wars Jedi: Survivor - Nova avantura dolazi i na konzole prošle generacije!
13. septembar 2023. 88 pregleda

Star Wars Jedi: Survivor - Nova avantura dolazi i na konzole prošle generacije!

Jedna od najvećih igara godine, Star Wars Jedi: Survivor, koja je prvobitno bila dostupna samo na PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC platformama, sada će stići i na konzole prošle generacije - PlayStation 4 i Xbox One. Ovo je vest koju smo nestrpljivo čekali, a izdavač Electronic Arts (EA) konačno je potvrdio ovu uzbudljivu vest!

Star Wars Jedi: Survivor

Ova neočekivana najava dolazi kao prijatno iznenađenje za sve nas, s obzirom na to da je Jedi Survivor imao svojih izazova sa performansama na PS5 i Series X|S pri lansiranju. Međutim, tim iz Respawn Entertainmenta radi naporno kako bi omogućio svim fanovima Star Wars sveta da uđu u ovu avanturu, bez obzira na to koju konzolu koriste. Možda se pitaš kako će igra izgledati na gotovo deceniju starim konzolama poput PlayStation 4 i Xbox One. Ovo je validna briga, s obzirom na razlike u hardverskim karakteristikama u odnosu na najnovije modele. Ipak, ohrabrujuće je što tim ima priliku da se fokusira na optimizaciju igre za trenutnu generaciju konzola pre nego što se upuste u ovu avanturu.

Star Wars Jedi: Survivor

Još uvek nemamo informacije o tome koliko će vremena biti potrebno da se igra prilagodi starijim sistemima ili kako će ta verzija izgledati. No, jedno je sigurno - Jedi Survivor će doneti Star Wars svet bliže svima, bez obzira na platformu koju koriste. Možda nas očekuju kompromisi, ali ljubitelji Star Wars univerzuma će svakako biti srećni što će imati priliku da istraže ovu galaktičku avanturu na svojim omiljenim konzolama.

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu! May the Force be with you!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.