Da li ćemo dobiti Red Dead Redemption film?

Da li ćemo dobiti Red Dead Redemption film?
11. april 2023. 189 pregleda

Da li ćemo dobiti Red Dead Redemption film?

Jedna od zvezda u nedavno objavljenom filmu The Super Mario Bros., Džek Blek, rekao je da misli da bi trebalo da postoji filmska adaptacija Red Dead Redemption igre koja nam dolazi od kompanije Rockstar Games. S obzirom na to da je nekoliko adaptacija igrica stiglo i na velike i na male ekrane u poslednjih nekoliko godina, Black možda naglas iznosi misli mnogih fanova Red Dead Redemption-a.

Broj filmskih i TV kompanija koje su pokušale da adaptiranjem igrica učine popularnim u mejnstrim medijima definitivno je rastao tokom godina. Pojava platformi za pretplatu na video na zahtev, kao što je Netflik i slične, verovatno je pomogla da ove adaptacije dođu do šire publike. Ovo objašnjava pozitivan prijem animiranih serija kao što su Netfliks Castlevania i Arcane ili HBO-ova verzija serije The Last of Us u sjajnoj akciji. Nije iznenađujuće što glumci žele da njihovi omiljeni naslovi igara budu prilagođeni filmovima ili TV serijama.

U nedavnom intervjuu za The Super Mario Bros. Movie, Blek je podelio svoja osećanja o tome da se video igre pretvaraju u filmove ili TV serije. Blek veruje da će filmska i TV industrija nastaviti da gleda na igre kao na reference za buduće projekte, s obzirom na to kako industrija jednostavno nastavlja da raste. Glumac je rekao da je ljubitelj adaptacija, posebno kada su „urađene kako treba“. Štaviše, rekao je da je HBO-ov The Last of Us da ga smatra „fantastičnim“ i da misli da ima još priča o video igricama koje treba istražiti, posebno o seriji Red Dead Redemption.

Mnogi fanovi će se verovatno složiti sa Blackovom izjavom o seriji Red Dead Redemption. Video igre imaju niz zanimljivih likova, impresivnu igru i upečatljivu priču koja im je omogućila da budu dobro prepoznate i voljene u zajednici igara. Štaviše, ova dva naslova su osvojila nagrade i pozitivna kritička priznanja kada su lansirana, što ukazuje na to koliko su zaista dobro napravljeni. Blek kaže isto u svom intervjuu, da misli da Red Dead Redemption ima isti kalibar ili čak bolju priču od The Last of Us.

Budući da je jedan od retkih glumaca koji otvoreno govori o svojoj ljubavi prema igricama, Blek je verovatno snažan zagovornik adaptacije video igara u mejnstrim medijima. Nadamo se da će se i fanovi Red Dead Redemption-a čuti i da će se njihovi glasovi čuti, jer bi to moglo dovesti do toga da se serija pretvori u filmove ili TV emisije u budućnosti.

Ako do sada nisi imao priliku da probaš Red Dead Redemption, sada je pravo vreme za to. Poruči svoj primerak i uživaj u sjajnoj priči koja ova igra pruža!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.