Hogwarts Legacy dobija multiplayer i to do 10 igrača!

Hogwarts Legacy dobija multiplayer
8. mart 2023. 120 pregleda

Hogwarts Legacy dobija multiplayer i to do 10 igrača!

Ako ti nije poznata ova igra, Hogwarts Legacy je akcioni RPG koji je smešten u svet čarobnjaka. Radnja se dešava u 1800tim, pre Fantastic Beast i Harry Potter perioda. Iz tog razloga, ova igra te vodi u univerzum koji nisi do sada video!

Together Reborn, tim odgovoran za fantastičan Skyrim mod za više igrača, sada je odradio svoju magiju i u ovom naslovu! U početku „HogWarp“ mod za više igrača za PC podržavao je do osam igrača. Kako je objavio Comicbook.com, Together Reborn je sada poboljšao svoj mod za više igrača tako što je povećao broj igrača sa 8 na 10. Ovaj mod za sada nije dostupan za preuzimanje za širu javnost. Dakle, verovatno će biti mnogo problema koje treba rešiti pre nego što bude spreman za pravo izdanje. Međutim, s obzirom da je ovaj mod već u ovoj fazi, uprkos tome što je Hogwarts Legacy objavljen pre manje od mesec dana, nadamo se da nećemo dugo čekati.

Hogwarts Legacy je sada izašao za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzole. Datum izlaska Hogwarts Legacy naslova za PS4 i Xbox One je 4. april, a zatim nam stiže i na Nintendo Switch 25. jula.

Obezbedi svoj primerak na vreme!

Kupi odmah

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.