Najpopularnije kuće u Hogwarts Legacy igri prema poslednjim statistikama!

Hogwarts Legacy najpopularnije kuće
15. februar 2023. 104 pregleda

Najpopularnije kuće u Hogwarts Legacy igri prema poslednjim statistikama!

Nakon postavljanja nekih pitanja, Šešir za sortiranje bira kuću u koju će se razvrstati igrači. Međutim, igrači ne moraju da idu sa kućom koju je odabrao Šešir za sortiranje. Oni mogu ručno da izaberu bilo koju od četiri kuće u koje će se umesto toga smestiti. Nejasno je koliko igrača ove igre ide sa onim što im odabere šešir za sortiranje i koliko njih bira sopstveni izbor, ali bez obzira na to, postoji jasan favorit koja je kuća najpopularnija.

Hogwarts Legacy kuće

Možemo reći da je preko million ljudi zaigrao ovaj najnoviji naslov na svom računaru, PlayStation 5 i Xbox konzoli. Zahvaljujući tome, već sada postoji puna baza podataka o dostignućima, trofejima i sitnim detaljima, a tek je prošlo par dana od izlaska ove igre! Na Steam-u, 15,6% igrača je otključalo dostignuće „ Toast of the Town “ za početak igre kao Slytherin, dok 12,27% XBOX igrača ima isto dostignuće. U međuvremenu, 13,36% PlayStation gejmera ima trofej Slytherin.

Najpopularnije kuće u Hogwarts Legacy igri:

  1. Slytherin
  2. Gryffindor
  3. Ravenclaw
  4. Hufflepuff

Trenutno najmanje popularna kuća u ovoj igri je Hufflepuff, daleko iza Slytherin, Gryffindor i Ravenclaw kuća. Međutim, čini se sigurnim reći da će mnogo više igrača početi da bira Hufflepuff sada kada je potvrđeno da ima ekskluzivnu misiju koja omogućava igračima da posete Azkaban i vide Patronus šarm na delu.

Hogwarts Legacy kuće

Svi koji žele da otključaju sva dostignuća u Hogwarts Legacy igri će morati na kraju da započnu lik sa sve četiri kuće, ali u međuvremenu, zanimljivo je videti da je Slytherin prvi izbor za većinu igrača.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.